Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 juli - 12 juli
Nästa helg
17 juli - 19 juli

Içara hotell

Interclass Hotel Criciúma 370 kr
Interclass Hotel Criciúma

Interclass Hotel Criciúma

Avenida Centeario, 3001, Colonia Centro, Criciuma, Santa Catarina
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Centro ligger mindre än 2 km från Congress Square och Centennial parken. Nationalparken ligger 2,8 km härifrån.

  ibis Criciúma 257 kr
  ibis Criciúma

  ibis Criciúma

  Avenida Gabriel Zanete No. 1090, Bairro Prospera, Criciuma, Santa Catarina
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell ligger i Ceará, 30,8 km från Morro dos Conventos.

   Bormon Hotel 406 kr
   Bormon Hotel

   Bormon Hotel

     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Nova Veneza ligger mindre än två mil från Centennial parken, Congress Square och Nationalparken. Morro dos Conventos ligger 46,5 km härifrån.

    Hotel Oma Zita 426 kr
    Hotel Oma Zita

    Hotel Oma Zita

    Rua do Cinquentenário Leo. Steiner, 511, Forquilhinha, SC
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Centro ligger 15,7 km från Centennial parken och 18,8 km från Congress Square. Nationalparken och Morro dos Conventos ligger också mindre än fyra mil härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Içara


     De flesta vill besöka Içara, men om du inte hittar något boende och letar efter andra alternativ, kan denna närbelägna stad vara en bra lösning.

     • 9 hotell i Criciuma

     Utforska Içara


     I Içara finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Içara med omnejd:

     • Nationalparken
     • Congress Square
     • Centennial parken
     • Morro dos Conventos

     När du planerar resan till Içara kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Criciuma (CCM-Diomicio Freitas). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Içara?


     Om du funderar på när det är bäst att besöka Içara, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Içara brukar vara januari och februari, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är februari och oktober, medan de torraste är augusti och april.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 29°C under dagen och 20°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 13 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 12°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 10 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 23°C under dagen och 11°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 11 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 15°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 11 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Içara är 45 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma