Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
24 jan. - 26 jan.
Nästa helg
31 jan. - 2 feb.

Hwaseong hotell

Rolling Hills Hotel 1 675 kr
Rolling Hills Hotel

Rolling Hills Hotel

290, Sicheong-ro, Hwaseong, Gyeonggi
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotelli Hwaseong ligger 1,2 km från Hwaseongs stadshus och mindre än 15 km från Hyundai Kia Namyang Technology Research Center och Balios Country Club. Ansan Reed Marsh Park ligger 16,9 km härifrån.

  Shilla Stay Dongtan 1 580 kr
  Shilla Stay Dongtan

  Shilla Stay Dongtan

  161, Nojak-ro, Hwaseong-si, Hwaseong, Gyeonggi
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Dongtan ligger mindre än en mil från Mulhyanggi Arboretum, Kyung Hee-universitetets Hyejung-museum och Gwollisa Temple. Korea Country Club och Doksanseong Fortress ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

   Ramada by Wyndham Dongtan Hotel 1 179 kr
   Ramada by Wyndham Dongtan Hotel

   Ramada by Wyndham Dongtan Hotel

   199 Nojak-ro, Hwaseong, Gyeonggi
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Dongtan ligger mindre än en mil från Mulhyanggi Arboretum, Kyung Hee-universitetets Hyejung-museum och Samsung Digital Complex. Gwollisa Temple och Samsung Innovation Museum ligger också mindre än en mil härifrån.

    Staz Hotel Dongtan 665 kr
    Staz Hotel Dongtan

    Staz Hotel Dongtan

    31-11, Keunjaebong-gil, Hwaseong, Gyeonggi-do
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Dongtan ligger 4,2 km från Kyung Hee-universitetets Hyejung-museum och mindre än en mil från Samsung Digital Complex och Samsung Innovation Museum. Korea Country Club och Gyeonggi Arts Center ligger också mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Nyligen bokade Hwaseong hotell

     Hitta hotell i Hwaseong


     Du funderar alltså på att åka till Hwaseong? Om du vill hitta ett boende som ligger nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att få träffar nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 46 hotell och andra sorters boenden i Hwaseong.


     Topphotell och andra boendealternativ i Hwaseong


     Det går lätt att hitta någonstans att bo i Hwaseong med MrJet, du kan söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna tycker om dessa hotell i Hwaseong, och i synnerhet deras gratis frukost:

     • Stay and Home Residence
     • Hotel Ciel
     • Hotel Minos

     Dessa hotell i Hwaseong rankas högt av gästerna, som brukar gilla deras pool:

     • Rolling Hills Hotel
     • La Vie D'or Resort

     Gäster som bor på dessa hotell i Hwaseong brukar tycka om fitnesscentret:

     • Staz Hotel Dongtan
     • Shilla Stay Dongtan
     • Hotel Bella

     Utforska Hwaseong


     I Hwaseong finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Hwaseong med omnejd:

     • Hyundai Kia Namyang Technology Research Center
     • Hwaseongs stadshus
     • Balios Country Club
     • Baran Spa
     • Jeongok Port
     • Hwaseong Fossilized Dinosaur Egg Site
     • Jebudo

     När du förebereder din resa till Hwaseong kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Seoul (ICN-Incheon Intl.). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Hwaseong?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Hwaseong, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Hwaseong brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är augusti och juli, medan de torraste är februari och januari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 7°C under dagen och -10°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 2 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 6 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 11°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 12 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 22°C under dagen och -7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 4 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Hwaseong ligger på 24 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma