Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
24 jan. - 26 jan.
Nästa helg
31 jan. - 2 feb.

Huaral hotell

Hostal Calle 5 219 kr
Hostal Calle 5

Hostal Calle 5

Calle Cinco, Urb. Belaunde, Huaral, Lima Region
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Huaral ligger mindre än fyra mil från Lomas de Lachay, Parque Ancón och Santa Rosa del Mar-kyrkan. Glorieta Plaza och Playa Hermosa ligger också mindre än fem mil härifrån.

  Karta

  När passar det bäst att utforska Huaral?


  Om du funderar på när det är bäst att åka till Huaral, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Huaral brukar vara mars och februari, och de kallaste september och augusti. De regnigaste månaderna är maj och december, medan de torraste är maj och december.


  Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 28°C under dagen och 18°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 0 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 14°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 0 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 21°C under dagen och 13°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 0 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 14°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 0 millimeter.
  • Den genomsnittliga nederbörden under året i Huaral ligger på 0 millimeter.

  Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma