Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
14 aug. - 16 aug.
Nästa helg
21 aug. - 23 aug.

Huaral hotell

Hostal Calle 5 Hämta priser
Hostal Calle 5

Hostal Calle 5

Calle Cinco, Urb. Belaunde, Huaral, Lima Region
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Huaral ligger mindre än fyra mil från Lomas de Lachay, Santa Rosa del Mar-kyrkan och Parque Ancón. Glorieta Plaza och Playa Hermosa ligger också mindre än fem mil härifrån.

  Karta

  När passar det bäst att utforska Huaral?


  Om du funderar på när det är bäst att åka till Huaral, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Huaral brukar vara mars och februari, och de kallaste september och augusti. De regnigaste månaderna är maj och december, medan de torraste är maj och december.


  Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 28°C under dagen och 18°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 0 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 14°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 0 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 21°C under dagen och 13°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 0 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 14°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 0 millimeter.
  • Den genomsnittliga nederbörden under året i Huaral ligger på 0 millimeter.

  Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma