Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
31 jan. - 2 feb.
Nästa helg
7 feb. - 9 feb.

Houheyu hotell

InterContinental Tianjin Yujiapu Hotel & Residences 1 196 kr
InterContinental Tianjin Yujiapu Hotel & Residences

InterContinental Tianjin Yujiapu Hotel & Residences

No. 3360, Xinhua Road, Binhai New Area, Tianjin, Tianjin
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Beichen Qu ligger mindre än 25 km från Gammal kulturgata, Tianjins öga och Wanghailou-kyrkan. Happy Valley Tianjin och Gu Wen Hua Jie ligger också mindre än 25 km härifrån.

  Holiday Inn Tianjin Wuqing 807 kr
  Holiday Inn Tianjin Wuqing

  Holiday Inn Tianjin Wuqing

  NO.231 Quanshui Road, Tianjin
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Tianjin ligger mindre än tre mil från Gammal kulturgata, Tianjins öga och Gu Wen Hua Jie. Wanghailou-kyrkan och Trumtornet ligger också mindre än fyra mil härifrån. Tianjin Wuqing station ligger på 12 minuters gångavstånd.

   Holiday Inn Express Langfang Park View 410 kr
   Holiday Inn Express Langfang Park View

   Holiday Inn Express Langfang Park View

   No. 195 Jinguang West Road, Anci District, Langfang, Hebei
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Guangyang ligger 6,1 km från Landfang Cultural Art Park och 10,7 km från Langfang International Conference and Exhibition Center. Ancient Mulberry Garden och Beijing Wildlife Park ligger också mindre än fyra mil härifrån.

    Jinjiang Inn Tianjin Hongqiao Guangrongdao Hämta priser
    Jinjiang Inn Tianjin Hongqiao Guangrongdao

    Jinjiang Inn Tianjin Hongqiao Guangrongdao

    No.105 Guangrong St, Hongqiao District, Tianjin, Tianjin
      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Hongqiao ligger 4,3 km från Gammal kulturgata och 5 km från Gu Wen Hua Jie. Trumtornet och Tianjins öga ligger också mindre än en mil härifrån. Honghuli station ligger på 5 minuters gångavstånd och till Qinjiandao station promenerar du på 11 minuter.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Houheyu

     Om du bestämt att Houheyu är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Houheyu på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Houheyu

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Houheyu, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Houheyu. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Houheyu

     Väl framme i Houheyu väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Houheyu. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Houheyu att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma