Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
25 sep. - 27 sep.
Nästa helg
2 okt. - 4 okt.

Houheyu hotell

KHOS Langfang Hämta priser
KHOS Langfang

KHOS Langfang

No.158 Jian She Road, GuangYang District, Langfang, Hebei Province
   
  5.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i lyxstil i Guangyang ligger mindre än fem mil från Beijing University of Technology, Himlens tempel och Beijing University of Technology Gymnasium. China World Trade Center och Chang'an Grand Theatre ligger också mindre än fem mil härifrån.

  InterContinental Tianjin Yujiapu Hotel & Residences Hämta priser
  InterContinental Tianjin Yujiapu Hotel & Residences

  InterContinental Tianjin Yujiapu Hotel & Residences

  No. 3360, Xinhua Road, Binhai New Area, Tianjin, Tianjin
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Beichen Qu ligger mindre än 25 km från Happy Valley Tianjin, Gammal kulturgata och Tianjins öga. Wanghailou-kyrkan och Gu Wen Hua Jie ligger också mindre än 25 km härifrån.

   All-legend International Hotel - Tianjin 500 kr
   All-legend International Hotel - Tianjin

   All-legend International Hotel - Tianjin

   17 Xinyuan Avenue, Wuqing Development District, Tianjin, Tianjin
     
    5.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i lyxstil i Tianjin ligger mindre än fem mil från Landfang Cultural Art Park, Langfang Stadium och Tianjins öga. Gu Wen Hua Jie och Gammal kulturgata ligger också mindre än fem mil härifrån.

    All-legend Hot Spring Resort Hämta priser
    All-legend Hot Spring Resort

    All-legend Hot Spring Resort

    No. 18 Xin Yuan Street, Wuqing District, Tianjin, Tianjin
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Tianjin ligger mindre än fem mil från Landfang Cultural Art Park, Langfang Stadium och Tianjins öga. Gu Wen Hua Jie och Gammal kulturgata ligger också mindre än fem mil härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Houheyu

     Om du bestämt att Houheyu är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Houheyu på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Houheyu

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Houheyu, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Houheyu. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Houheyu

     Väl framme i Houheyu väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Houheyu. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Houheyu att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma