Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
5 juni - 7 juni
Nästa helg
12 juni - 14 juni

Horten hotell

Hotel Åsgårdstrand 1 265 kr
Recension från 7 juli 2016
Se information
 
Hotel Åsgårdstrand

Hotel Åsgårdstrand

Havnegata 6, Asgardstrand, Horten
   
  5,0 av 5
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Den var riktigt trevlig.Maten var jättegod i restaurangen och hotellpersonalen var väldigt hjälpsam när man behövde hjälp om diverse saker.

  Hotel Horten 590 kr
  Hotel Horten

  Hotel Horten

  Borreveien 44, Horten
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell med golfbana i Horten ligger 2 km från Borre golfbana och Midgard Historiske senter. Borre kirke och Edvards Munchs hus ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

   Thon Hotel Horten 1 391 kr
   Thon Hotel Horten

   Thon Hotel Horten

   Jernbanegata 1, Horten
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i centrala Horten ligger mindre än 2 km från Oslofjord och Tivolistranda. Borre golfbana och Midgard Historiske senter ligger också 5 km härifrån.

    Dal Gjestegaard Hämta priser
    Dal Gjestegaard

    Dal Gjestegaard

    Dal Gård, Solerødveien 86, Skoppum, Horten
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta lägenhetshotell i en regionalpark ligger 0,1 km från Oslofjord och mindre än 5 km från Edvards Munchs hus och Borre kirke. Midgard Historiske senter ligger 4,6 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Horten


     Du funderar alltså på att semestra i Horten? Om du vill hitta ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att få träffar nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 8 hotell och andra sorters boenden i Horten.


     Topphotell och andra boendealternativ i Horten


     Det är lätt att hitta boende i Horten med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna gillar följande hotell i Horten, och framför allt deras gratis frukost:

     • Hotel Horten Brygge
     • Hotel Åsgårdstrand
     • Thon Hotel Horten

     Gästerna brukar gilla detta hotell i Horten och framför allt poolen:

     • Dal Gjestegaard

     Utforska Horten


     I Horten finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Horten med omnejd:

     • Tivolistranda
     • Borre golfbana
     • Midgard Historiske senter
     • Borre kirke
     • Edvards Munchs hus
     • Galleri F15
     • Sjöbadet Park

     När du planerar din resa till Horten kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Sandefjord (TRF-Torp). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Horten?


     Om du undrar när det är bäst att resa till Horten, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Horten brukar vara juli och juni, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är september och december, medan de torraste är april och maj.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 6°C under dagen och -6°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 7 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och -1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 7 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 21°C under dagen och 5°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 12°C under dagen och -5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Horten är 32 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma