Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
14 aug. - 16 aug.

Hongcheon hotell

Vivaldi Park 739 kr
Vivaldi Park

Vivaldi Park

262, Hanchigol-gil, Seo, Hongcheon, Gangwon
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna familjevänliga resort i Hongcheon ligger 7,6 km från Palbongsan och 19,9 km från Freshwater Fisheries Research Institute . Mindre än tre mil härifrån hittar du dessutom Yongmunsa Temple och Hongcheon Hot Springs.

  Healience Seonmaeul 1 416 kr
  Healience Seonmaeul

  Healience Seonmaeul

  122 Jongjasan-gil, Seo-myeon, Hongcheon, Gangwon
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Denna resort i Hongcheon ligger mindre än en mil från Vivaldi Park Country Club , Daemyung Vivaldi Park Ski World och Vivaldi Park Ocean World. Palbongsan ligger 13,8 km härifrån.

   Forest of Color Pension 739 kr
   Forest of Color Pension

   Forest of Color Pension

   767, Palbongsan-ro, Seo-myeon, Hongcheon, Gangwon
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta pensionat ligger vid flodpromenaden, endast 3,4 km från Palbongsan och mindre än 15 km från Vivaldi Park Ocean World och Daemyung Vivaldi Park Ski World. Mindre än tre mil härifrån hittar du dessutom Gangchon Rail Park och Hongcheon Hot Springs.

    Heidi Haus 591 kr
    Heidi Haus

    Heidi Haus

    1073-24, Palbongsan-ro Seo-myeon, Hongcheon, Gangwon
      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta pensionat med golfbana i Hongcheon ligger 0,1 km från Palbongsan och mindre än en mil från Vivaldi Park Ocean World och Daemyung Vivaldi Park Ski World. Mindre än 15 km härifrån hittar du Vivaldi Park Country Club och Gangchon Rail Park.

     Karta

     Hitta hotell i Hongcheon


     Du funderar alltså på att semestra i Hongcheon? Om du vill hitta ett boende som ligger nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att hitta något nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 61 hotell och andra boendealternativ i Hongcheon.


     Topphotell och andra boendealternativ i Hongcheon


     Det är lätt att hitta någonstans att bo i Hongcheon med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna uppskattar dessa hotell i Hongcheon, och i synnerhet deras gratis frukost:

     • Healience Seonmaeul
     • Skylake Pension
     • Sotto Voce

     Dessa hotell i Hongcheon är populära hos resenärerna, som brukar uppskatta deras pool:

     • NoilRiver Pension
     • Vivaldi Park
     • Skylake Pension

     Utforska Hongcheon


     I Hongcheon finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Hongcheon med omnejd:

     • Sutasa Temple
     • Marie Sorigol Instruments Museum
     • Hongcheon Hot Springs
     • Palbongsan
     • Sambong Recreational Forest
     • Daemyung Vivaldi Park Ski World
     • Vivaldi Park Ocean World

     När du planerar resan till Hongcheon kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Wonju (WJU). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Hongcheon?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Hongcheon, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Hongcheon brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är september och juli, medan de torraste är december och januari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 13°C under dagen och -4°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 3 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 4 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 27°C under dagen och 14°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 10 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 21°C under dagen och -2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 4 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Hongcheon ligger på 21 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma