Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Høle hotell

Sundvolden Hotel Hämta priser
Sundvolden Hotel

Sundvolden Hotel

Dronningveien 2, Krokkeiva, Høle
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell med historisk profil nära stranden ligger mindre än tre mil från Hadeland glasbruk, Sandvika storsenter och Oslofjord. Telenor Arena och Henie-Onstad kunstsenter ligger också mindre än fyra mil härifrån.

  Onsakervika Camping Hämta priser
  Onsakervika Camping

  Onsakervika Camping

  Gomnesveien 366, Høle
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna semesterby med golfbana i Høle ligger 23 km från Hadeland glasbruk och mindre än fyra mil från Sandvika storsenter och Kalvøya. Telenor Arena och Norges museum för kulturhistoria ligger också mindre än fem mil härifrån.

   Kleivstua Hämta priser
   Kleivstua

   Kleivstua

   Dronningveien 500, Høle
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell ligger i en regionalpark, endast 1,4 km från Kongens utsikt och mindre än två mil från Hole Kunstsenter och Galleri Klevjer. Mindre än två mil härifrån hittar du dessutom Ringeriksbadet och AKA Arena (Hønefoss).

    Hotel Verdandi Oslo 735 kr
    Hotel Verdandi Oslo

    Hotel Verdandi Oslo

    Tordenskioldsgate 6b, Oslo
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Centrala Oslo ligger tio minuters promenad från Oslofjord och Aker Brygge. Oslos operahus och Oslo Spektrum ligger också 2 km härifrån. Kontraskjaeret spårvagnshållplats och Nationaltheatret hållplats ligger inom fem minuters gångavstånd.

     Karta

     Hitta hotell i Høle


     De flesta vill besöka Høle, men om du inte kan hitta något boende och behöver andra alternativ, kan denna närbelägna stad vara en bra lösning.

     • 2 hotell i Hønefoss

     Topphotell och andra boendealternativ i Høle


     Det går lätt att hitta någonstans att bo i Høle med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna tycker om detta hotell i Høle och nämner ofta deras gratis frukost:

     • Sundvolden Hotel

     Gästerna brukar tycka om detta hotell i Høle och i synnerhet poolen:

     • Sundvolden Hotel

     Gäster som bor på detta hotell i Høle brukar tycka om gymmet:

     • Sundvolden Hotel

     Utforska Høle


     I Høle finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Høle med omnejd:

     • Hole Kunstsenter
     • Mo gård
     • Ringeriksbadet
     • Holmenkollen
     • Gustav Vigelands skulpturpark
     • Vikingaskeppsmuseet
     • Kungliga slottet

     När du förebereder din resa till Høle kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Oslo (OSL-Gardermoen). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Høle?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Høle, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Høle brukar vara juli och augusti, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är augusti och juli, medan de torraste är mars och februari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 7°C under dagen och -7°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 107 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 19°C under dagen och -2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 162 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 22°C under dagen och 6°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 265 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 12°C under dagen och -6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 211 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Høle ligger på 745 millimeter.

     Nya recensioner av hotell i Høle av resenärer som dig

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma