Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
17 juli - 19 juli

Hevel Eilot hotell

Kibbutz Hotel Eilot Country Lodging Hämta priser
Kibbutz Hotel Eilot Country Lodging

Kibbutz Hotel Eilot Country Lodging

Kibbutz Eilot, Hevel Eilot
   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell vid strandpromenaden ligger mindre än 5 km från Botanical Garden Of Eilat, Eilats museum och konstgalleri och Musical Fountain Eilat. Mall Hayam och Eilat Marina ligger också 5 km härifrån.

  Elifaz Kibbutz Desert Hospitality Hämta priser
  Elifaz Kibbutz Desert Hospitality

  Elifaz Kibbutz Desert Hospitality

  Elifaz, Hevel Eilot, hevel eilot
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Hevel Eilot ligger 3,5 km från Timna Park och 9,1 km från Hai-Bar Nature Reserve. Botanical Garden Of Eilat och Eilats museum och konstgalleri ligger också mindre än tre mil härifrån.

   Six Senses Shaharut Hämta priser
   Six Senses Shaharut

   Six Senses Shaharut

     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Hevel Eilot ligger 23,4 km från Neot Smadar Art Center.

    Kibbutz Lotan Desert Inn EcoTourism 1 181 kr
    Kibbutz Lotan Desert Inn EcoTourism

    Kibbutz Lotan Desert Inn EcoTourism

    DN Hevel Eilot, Hevel Eilot
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna stuga på landet ligger 12,3 km från Neot Smadar Art Center och mindre än tre mil från Hai-Bar Nature Reserve och Timna Park.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Hevel Eilot

     Om du bestämt att Hevel Eilot är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Hevel Eilot på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Hevel Eilot

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Hevel Eilot, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Hevel Eilot. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Hevel Eilot

     Väl framme i Hevel Eilot väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Hevel Eilot. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Hevel Eilot att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma