Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
7 aug. - 9 aug.
Nästa helg
14 aug. - 16 aug.

Helsingfors hotell

Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki 1 132 kr
Recension från 6 jan. 2018
Se information
 
Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

Ruoholahdenranta 3, Helsingfors
   
  5,0 av 5
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Centralt läge vid en av hamnarna. Gångavstånd från järnvägsstationen. Spårvagnen stannar utanför hotellet. Fantastiskt fullutrustat gym. Stor frukostbuffe och välkomnande personal. Tilltalande design.

  Marski by Scandic 957 kr
  Recension från 3 sep. 2019
  Se information
   
  Marski by Scandic

  Marski by Scandic

  Mannerheimintie 10, Helsingfors
    
   5,0 av 5
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Fint i rummet. Hade önskat att morgonrock och tofflor hade ingått även för barn som Sov i extrasäng (bäddsoffa). Lite snålt att det inte ingår. Annars var även bäddsoffan av god sovkvalitet. Utsikten mot staden pricken över i:et! Rekommenderas starkt!

   Clarion Hotel Helsinki 1 225 kr
   Clarion Hotel Helsinki

   Clarion Hotel Helsinki

     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Södra stordistriktet ligger tio minuters promenad från Västra hamnens terminal och Helsingfors västra terminal. Stockmanns varuhus och Finlandiahuset ligger också 3 km härifrån. Sandviken hållplats ligger på 5 minuters gångavstånd och till Östersjögatan hållplats promenerar du på 6 minuter.

    Scandic Park Helsinki 967 kr
    Recension från 7 aug. 2019
    Se information
     
    Scandic Park Helsinki

    Scandic Park Helsinki

    Mannerheimintie 46-48, Helsingfors
      
     4,0 av 5
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Kontrollera minibaren innan gästerna anländer. Då vi tidigare bott hos er har vi felaktigt debiterats i efterskott för dryck vi inte tagit. Nu räknar vi flaskorna när vi kommer. Denna gång saknades en läsk vilket vi anmälde till receptionen strax efter ankomst.

     Topperbjudanden på budgethotell i Helsingfors

     Hotel Finn 669 kr
     Hotel Finn

     Hotel Finn

     Kalevankatu 3 b, Helsingfors
       
      2.5 av 5.0 Stjärnor

      Detta hotell i Kampen ligger 2 km från Helsingfors domkyrka och Konstmuseet Ateneum. Senatstorget och Presidentens slott ligger endast 3 km härifrån. Fölskvären hållplats ligger på 19 minuters gångavstånd och till Kajsaniemi metrostation promenerar du på 20 minuter.

      Omena Hotel Helsinki Lonnrotinkatu 634 kr
      Omena Hotel Helsinki Lonnrotinkatu

      Omena Hotel Helsinki Lonnrotinkatu

      Lonnrotinkatu 13, Helsingfors
        
       2.5 av 5.0 Stjärnor

       Detta hotell i Kampen ligger tio minuters promenad från Gamla kyrkan och Stockmanns varuhus. Finlandiahuset och Helsingfors domkyrka ligger också 2 km härifrån. Fredriksgatan hållplats och Skillnaden hållplats ligger inom fem minuters gångavstånd.

       Forenom Hostel Vantaa Airport 460 kr
       Forenom Hostel Vantaa Airport

       Forenom Hostel Vantaa Airport

       Ilmailutie 9, Vanda
         
        2.0 av 5.0 Stjärnor

        Detta hotell i Aviapolis ligger mindre än 3 km från Finlands flygmuseum, Nöjescentret Flamingo och Köpcentret Jumbo. Helsingforsarenan och Helsinki Exhibition and Convention Centre ligger också mindre än 15 km härifrån.

        Hostel Diana Park 617 kr
        Hostel Diana Park

        Hostel Diana Park

        Uudenmaankatu 9, Helsingfors
          
         2.0 av 5.0 Stjärnor

         Detta vandrarhem i Rödbergen ligger tio minuters promenad från Gamla kyrkan och Stockmanns varuhus. Helsingfors domkyrka och Finlandiahuset ligger också 2 km härifrån. Kolmikulma station ligger inom 2 minuters gångavstånd, och till Skillnaden hållplats promenerar du på 2 minuter.

         Topperbjudanden på lyxhotell i Helsingfors

         Hotel Haven 1 686 kr
         Hotel Haven

         Hotel Haven

         Unioninkatu 17, Helsingfors
           
          5.0 av 5.0 Stjärnor

          Detta hotell i lyxstil i Kaartinkaupunki ligger tio minuters promenad från Salutorget och Stockmanns varuhus. Helsingfors domkyrka och Finlandiahuset ligger också 2 km härifrån. Salutorget hållplats och Södra kajen hållplats ligger inom fem minuters gångavstånd.

          Hotel Lilla Roberts 1 667 kr
          Recension från 6 dec. 2016
          Se information
           
          Hotel Lilla Roberts

          Hotel Lilla Roberts

          Pieni Roobertinkatu 1-3, Helsingfors
            
           5,0 av 5
           4.5 av 5.0 Stjärnor

           Bra restaurang i anslutning riktig bra loungen och bar. Centralt men ändå lite avsides.

           Hotel Kamp 2 540 kr
           Recension från 21 dec. 2014
           Se information
            
           Hotel Kamp

           Hotel Kamp

           Pohjoisesplanadi 29, Helsingfors
             
            4,0 av 5
            5.0 av 5.0 Stjärnor

            Stort härligt rum. Men med all tänkbar komfort-men inget fick röras i minibaren utan att det debiterades.Och priseran var höga-extremt höga på frukosten

            Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki 1 714 kr
            Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki

            Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki

            Mikonkatu 23, Helsingfors
              
             4.5 av 5.0 Stjärnor

             Detta hotell i lyxstil i Kluuvi ligger tio minuters promenad från Casino Helsinki och Stockmanns varuhus. Helsingfors domkyrka och Finlandiahuset ligger också en kvarts promenad härifrån. Kajsaniemi metrostation och Mikaelsgatan hållplats ligger inom fem minuters gångavstånd.

             Karta

             Helsingfors - Staden vid Östersjön

             För den designintresserade är Helsingfors en dröm, här finns mängder av intressant arkitektur och inredning vilket, naturligtvis, även inkluderar hotellen. När det kommer till billigt boende måste man kanske vara lite mer kreativ. När du söker billigt hotell i större städer är det ofta till fördel att boka paketresor för att få tag på ett optimalt boende. Det kan kan var en god idé att kombinera semester i Helsingfors med semester i Stockholm då det är ett nöje i sig att ta färjan. När du ska boka hotell i Helsingfors hittar du hela spektret av logi; hotell i klassen lyx till budget. Vandrarhem och lägenheter. Om du kan tänka dig att bo lite utanför stadskärnan så kan du hitta relativt billiga hotell i enormt vackra natursköna områden.

             Hotell Helsingfors

             Helsingfors har en rik kulturhistoria och är också staden där den finlandssvenskspråkiga minoriteten är som störst. När du vandrar i Helsingfors stadskärna kan du shoppa på det anrika Stockmann-varuhuset, dricka kaffe på Esplanad och gå på svenska teatern vid Esplanadparken och äta en bit på Laasipalatsi. Helsingfors Domyrka vid Senatstorget har en rysk arkitektur som vittnar om Finlands historia. Även de karelska pirogerna – en vegetarisk snabbmatsdelikatess fylld med ris eller morötter som går att avnjuta på marknaden på salutorget vittnar om influenserna från öst. Bokar du hotell Helsingfors stadskärna har du gångavstånd till alla dessa landmärken.

             Högteknologisk pärla

             Helsingfors är högteknologiskt vänligt för turisten, du kan koppla upp dig på öppna WiFi-nätverk på många platser i staden. Det finns ju en anledning till att de världsberömda Nokia-telefonerna har sitt ursprung här. Arkitekturen och designen är också världsberömd. Shopping på Marimekko, Iitala eller Arabia bör inte missas. Det är lätt att ta sig mellan stadsdelarna med spårvagnen. Boka hotell i Helsingfors i en billigare eller dyrare stadsdel. I Berghäll/Kallio finns de gamla arbetarkvarteren med konstnärsdrivna gallerier. Här kan du hitta billigare boenden och här finns second hand-affärer och gallerier för den trendmedvetne. Du kan lätt ta bussen till Helsingfors med omnejd om du bokar ett billigt hotell i Helsingfors utkant. Gör även en utflykt till fästningen Sveaborg som står på UNESCO’s lista över världsarv.

             Nya recensioner av hotell i Helsingfors av resenärer som dig

             Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma