Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
22 nov. - 24 nov.
Nästa helg
29 nov. - 1 dec.

Helsingfors hotell

Hilton Helsinki Airport 1 295 kr
Hilton Helsinki Airport

Hilton Helsinki Airport

Lentaejaenkuja 1, Vanda
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Aviapolis ligger 1,6 km från Finlands flygmuseum och mindre än 5 km från Nöjescentret Flamingo och Köpcentret Jumbo. Heureka Finlands vetenskapscenter och Paloheina golfbana ligger också mindre än en mil härifrån.

  Clarion Hotel Helsinki 1 269 kr
  Clarion Hotel Helsinki

  Clarion Hotel Helsinki

    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Södra stordistriktet ligger mindre än 2 km från Västra hamnens terminal, Kiasma Museet för nutidskonst och Konstmuseet Ateneum. Nationalmuseum och Finlandiahuset ligger också 3 km härifrån. Sandviken hållplats ligger på 5 minuters gångavstånd och till Östersjögatan hållplats promenerar du på 6 minuter.

   Scandic Grand Marina 919 kr
   Recension från 8 apr. 2015
   Se information
    
   Scandic Grand Marina

   Scandic Grand Marina

   Katajanokanlaituri 7, Helsingfors
     
    4,0 av 5
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Närheten till Stockholm gjorde det enkelt att välja Helsingfors. En liten storstad att upptäcka. Hotellet ligger centralt med gångavstånd till det mesta.

    Clarion Hotel Helsinki Airport 1 219 kr
    Clarion Hotel Helsinki Airport

    Clarion Hotel Helsinki Airport

    Karhumäentie 5, Vanda, Uusimaa
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Aviapolis ligger mindre än 3 km från Finlands flygmuseum, Nöjescentret Flamingo och Köpcentret Jumbo. Heureka Finlands vetenskapscenter och Paloheina golfbana ligger också mindre än en mil härifrån.

     Topperbjudanden på budgethotell i Helsingfors

     Hotel Finn 822 kr
     Recension från 16 okt. 2014
     Se information
      
     Hotel Finn

     Hotel Finn

     Kalevankatu 3 b, Helsingfors
       
      3,0 av 5
      2.5 av 5.0 Stjärnor

      Fina, små rum, bra städat. Saknade att inte vattenkokare fanns på rummet med tanke på att hotellet saknar en restaurang. Lite väl lyhört, var tacksam för tidigare gäst som tipsat om öronproppar.

      Omena Hotel Helsinki Lonnrotinkatu 658 kr
      Omena Hotel Helsinki Lonnrotinkatu

      Omena Hotel Helsinki Lonnrotinkatu

      Lonnrotinkatu 13, Helsingfors
        
       2.5 av 5.0 Stjärnor

       Detta hotell i Kampen ligger tio minuters promenad från Gamla kyrkan, Konstmuseet Ateneum och Stockmanns varuhus. Kiasma Museet för nutidskonst och Senatstorget ligger också en kvarts promenad härifrån. Fredriksgatan hållplats och Skillnaden hållplats ligger inom fem minuters gångavstånd.

       Forenom Hostel Vantaa Airport 668 kr
       Forenom Hostel Vantaa Airport

       Forenom Hostel Vantaa Airport

       Ilmailutie 9, Vanda
         
        2.0 av 5.0 Stjärnor

        Detta hotell i Aviapolis ligger mindre än 3 km från Finlands flygmuseum, Nöjescentret Flamingo och Köpcentret Jumbo. Heureka Finlands vetenskapscenter och Paloheina golfbana ligger också mindre än en mil härifrån.

        Hostel Diana Park 725 kr
        Hostel Diana Park

        Hostel Diana Park

        Uudenmaankatu 9, Helsingfors
          
         2.0 av 5.0 Stjärnor

         Detta vandrarhem i Rödbergen ligger tio minuters promenad från Gamla kyrkan, Konstmuseet Ateneum och Stockmanns varuhus. Kiasma Museet för nutidskonst och Senatstorget ligger också en kvarts promenad härifrån. Kolmikulma station ligger inom 2 minuters gångavstånd, och till Skillnaden hållplats promenerar du på 2 minuter.

         Topperbjudanden på lyxhotell i Helsingfors

         Hotel Haven 1 719 kr
         Hotel Haven

         Hotel Haven

         Unioninkatu 17, Helsingfors
           
          5.0 av 5.0 Stjärnor

          Detta hotell i lyxstil i Kaartinkaupunki ligger tio minuters promenad från Salutorget, Presidentens slott och Senatstorget. Helsingfors domkyrka och Uspenskij-katedralen ligger också tio minuter härifrån. Salutorget hållplats och Södra kajen hållplats ligger inom fem minuters gångavstånd.

          Hotel Lilla Roberts 1 719 kr
          Recension från 6 dec. 2016
          Se information
           
          Hotel Lilla Roberts

          Hotel Lilla Roberts

          Pieni Roobertinkatu 1-3, Helsingfors
            
           5,0 av 5
           4.5 av 5.0 Stjärnor

           Bra restaurang i anslutning riktig bra loungen och bar. Centralt men ändå lite avsides.

           Hotel Kamp 2 637 kr
           Recension från 21 dec. 2014
           Se information
            
           Hotel Kamp

           Hotel Kamp

           Pohjoisesplanadi 29, Helsingfors
             
            4,0 av 5
            5.0 av 5.0 Stjärnor

            Stort härligt rum. Men med all tänkbar komfort-men inget fick röras i minibaren utan att det debiterades.Och priseran var höga-extremt höga på frukosten

            Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki 1 542 kr
            Recension från 7 aug. 2015
            Se information
             
            Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki

            Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki

            Mikonkatu 23, Helsingfors
              
             4,6 av 5
             4.5 av 5.0 Stjärnor

             Trevlig personal, bra och centralt läge. Fint och bekvämt rum. Dyr frukost, så vi provade ej denna utan åt utanför hotellet. Rummet i sig var dock värt sin kostnad.

             Karta

             Nyligen bokade Helsingfors hotell

             Helsingfors - Staden vid Östersjön

             För den designintresserade är Helsingfors en dröm, här finns mängder av intressant arkitektur och inredning vilket, naturligtvis, även inkluderar hotellen. När det kommer till billigt boende måste man kanske vara lite mer kreativ. När du söker billigt hotell i större städer är det ofta till fördel att boka paketresor för att få tag på ett optimalt boende. Det kan kan var en god idé att kombinera semester i Helsingfors med semester i Stockholm då det är ett nöje i sig att ta färjan. När du ska boka hotell i Helsingfors hittar du hela spektret av logi; hotell i klassen lyx till budget. Vandrarhem och lägenheter. Om du kan tänka dig att bo lite utanför stadskärnan så kan du hitta relativt billiga hotell i enormt vackra natursköna områden.

             Hotell Helsingfors

             Helsingfors har en rik kulturhistoria och är också staden där den finlandssvenskspråkiga minoriteten är som störst. När du vandrar i Helsingfors stadskärna kan du shoppa på det anrika Stockmann-varuhuset, dricka kaffe på Esplanad och gå på svenska teatern vid Esplanadparken och äta en bit på Laasipalatsi. Helsingfors Domyrka vid Senatstorget har en rysk arkitektur som vittnar om Finlands historia. Även de karelska pirogerna – en vegetarisk snabbmatsdelikatess fylld med ris eller morötter som går att avnjuta på marknaden på salutorget vittnar om influenserna från öst. Bokar du hotell Helsingfors stadskärna har du gångavstånd till alla dessa landmärken.

             Högteknologisk pärla

             Helsingfors är högteknologiskt vänligt för turisten, du kan koppla upp dig på öppna WiFi-nätverk på många platser i staden. Det finns ju en anledning till att de världsberömda Nokia-telefonerna har sitt ursprung här. Arkitekturen och designen är också världsberömd. Shopping på Marimekko, Iitala eller Arabia bör inte missas. Det är lätt att ta sig mellan stadsdelarna med spårvagnen. Boka hotell i Helsingfors i en billigare eller dyrare stadsdel. I Berghäll/Kallio finns de gamla arbetarkvarteren med konstnärsdrivna gallerier. Här kan du hitta billigare boenden och här finns second hand-affärer och gallerier för den trendmedvetne. Du kan lätt ta bussen till Helsingfors med omnejd om du bokar ett billigt hotell i Helsingfors utkant. Gör även en utflykt till fästningen Sveaborg som står på UNESCO’s lista över världsarv.

             Nya recensioner av hotell i Helsingfors av resenärer som dig

             Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma