Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
14 aug. - 16 aug.

Hekpoort hotell

Esther's Country Lodge Hämta priser
Esther's Country Lodge

Esther's Country Lodge

   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta fritidshus i bergen ligger mindre än tre mil från Maropeng, Cradle of Humankind och Hartebeespoortdammen. Pecanwood Golf and Country Club och Sterkfontein Caves ligger också mindre än tre mil härifrån.

  Mokoya Lodge Hämta priser
  Mokoya Lodge

  Mokoya Lodge

    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta pensionat i Magaliesberg ligger mindre än tre mil från Maropeng, Cradle of Humankind och Hartebeespoortdammen. Pecanwood Golf and Country Club och Hartbeespoortdam Elephant Sanctuary ligger också mindre än tre mil härifrån.

   Votadini Country Cottages Hämta priser
   Votadini Country Cottages

   Votadini Country Cottages

     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta fritidshus i ett historiskt område ligger mindre än tre mil från Maropeng, Cradle of Humankind och Hartebeespoortdammen. Sterkfontein Caves och Pecanwood Golf and Country Club ligger också mindre än tre mil härifrån.

    Avela 573 kr
    Avela

    Avela

      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Magaliesberg ligger 17,9 km från Maropeng och 18,6 km från Cradle of Humankind. Sterkfontein Caves och Nirox Foundation Sculpture Park ligger också mindre än tre mil härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Hekpoort


     Det är absolut värt att besöka Hekpoort, men om du inte kan hitta något boende och letar efter andra alternativ, kan denna stad i närheten vara en bra idé.

     • 10 hotell i Magaliesberg

     Topphotell och andra boendealternativ i Hekpoort


     Det är lätt att hitta någonstans att bo i Hekpoort med MrJet, du kan söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din sökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Resenärerna brukar uppskatta detta hotell i Hekpoort och bland annat poolen:

     • Votadini Country Cottages

     Utforska Hekpoort


     I Hekpoort finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Hekpoort med omnejd:

     • Lesedi Cultural Village
     • Cradle of Humankind
     • Mountain Sanctuary Park
     • Maropeng
     • Buffelspoort Lake
     • Buffellspoort Valley Information Center
     • Kromdraai

     När du förebereder din resa till Hekpoort kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Johannesburg (HLA-Lanseria). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Hekpoort?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Hekpoort, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Hekpoort brukar vara februari och januari, och de kallaste juni och juli. De regnigaste månaderna är februari och mars, medan de torraste är maj och juli.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 29°C under dagen och 13°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 10 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och 5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 2 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 27°C under dagen och 5°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 3 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 12°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Hekpoort ligger på 23 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma