Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
17 juli - 19 juli

Haql hotell

Raoum Inn Sakaka Hämta priser
Raoum Inn Sakaka

Raoum Inn Sakaka

Almalik Khalid rd, aziziya district, Sakaka
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta lägenhetshotell ligger i Sakaka.

  Hilton Garden Inn Tabuk Hämta priser
  Hilton Garden Inn Tabuk

  Hilton Garden Inn Tabuk

  Al Amir Sultan Ibn Abdul Aziz Road, Tabuk
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Tabuk ligger 3,5 km från King Abdulaziz Garden och mindre än en mil från Al Tawba moské och Alhukair Mall.

   OYO 269 Esfrine Hotel Apartment Hämta priser
   OYO 269 Esfrine Hotel Apartment

   OYO 269 Esfrine Hotel Apartment

   AL Faisaliyah Ashamaliyah, Tabuk Saudi Arabia, Tabuk
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta lägenhetshotell i Tabuk ligger 0,7 km från Arraqi-shoppingcentret och mindre än 5 km från Al Tawba moské och Alhukair Mall. King Abdulaziz Garden ligger 7,8 km härifrån.

    OYO 233 Hayat Al Salam Hotel Apartment Hämta priser
    OYO 233 Hayat Al Salam Hotel Apartment

    OYO 233 Hayat Al Salam Hotel Apartment

    Hayat Al Salam 2, Abu Bakr As Siddiq Road, Tabuk
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta lägenhetshotell i Tabuk ligger 4,2 km från King Abdulaziz Garden och mindre än en mil från Al Tawba moské och Alhukair Mall. Arraqi-shoppingcentret ligger 9,8 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Haql


     Det är defintivt värt att besöka Haql, men om du inte hittar något boende och behöver andra alternativ, kan denna stad i närheten vara en bra idé.

     • 52 hotell i Wadi Rum

     När passar det bäst att utforska Haql?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Haql, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Haql brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är april och maj, medan de torraste är april och maj.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 24°C under dagen och 6°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 0 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 34°C under dagen och 12°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 0 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 35°C under dagen och 19°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 0 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 0 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Haql är 0 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma