Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 apr. - 12 apr.
Nästa helg
17 apr. - 19 apr.

Halsa hotell

Comfort Hotel Fosna 1 292 kr
Comfort Hotel Fosna

Comfort Hotel Fosna

Hauggt 16, Kristiansund
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i centrala Kristiansund ligger tio minuters promenad från Klippfiskkjerringa-statyn, Kirkelandet Kirke och Kristiansund färjerterminal. Mellemvaerftet gamla varvsmuseet och Atlanterhavsbadet Indoor Water Park ligger också 2 km härifrån.

  Thon Hotel Kristiansund 1 207 kr
  Thon Hotel Kristiansund

  Thon Hotel Kristiansund

  Fiskergata 12, Kristiansund
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i centrala Kristiansund ligger mindre än 2 km från Kirkelandet Kirke och Klippfiskkjerringa-statyn. Kristiansund färjerterminal och Mellemvaerftet gamla varvsmuseet ligger också 3 km härifrån.

   Scandic Kristiansund 1 172 kr
   Scandic Kristiansund

   Scandic Kristiansund

   Storgaten 41, Kristiansund
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i centrala Kristiansund ligger tio minuters promenad från Klippfiskkjerringa-statyn och Kirkelandet Kirke. Kristiansund färjerterminal och Mellemvaerftet gamla varvsmuseet ligger också 2 km härifrån.

    Quality Hotel Grand Kristiansund 1 154 kr
    Quality Hotel Grand Kristiansund

    Quality Hotel Grand Kristiansund

    Bernstorffstredet 1, Kristiansund
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell med golfbana i centrala Kristiansund ligger tio minuters promenad från Klippfiskkjerringa-statyn och Kirkelandet Kirke. Mellemvaerftet gamla varvsmuseet och Atlanterhavsbadet Indoor Water Park ligger dessutom 2 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Halsa


     Det är defintivt värt att besöka Halsa, men om du inte hittar något boende och behöver andra alternativ, kan denna närbelägna stad vara bra att ha i åtanke.

     • 3 hotell i Aure

     Utforska Halsa


     I Halsa finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Halsa med omnejd:

     • Øye-kyrkan
     • Surnadal Alpinsenter
     • Surnadals landsbygdsmuseum
     • Mo kirke

     När du förebereder din resa till Halsa kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Kristiansund (KSU-Kvernberget). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Halsa?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Halsa, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Halsa brukar vara augusti och juli, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är januari och november, medan de torraste är juni och maj.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 6°C under dagen och -1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 10 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 15°C under dagen och 1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 4 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 17°C under dagen och 7°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 12°C under dagen och -1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Halsa är 30 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma