Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Halidzor hotell

Harsnadzor Eco Resort Hämta priser
Harsnadzor Eco Resort

Harsnadzor Eco Resort

Syunik Region, Halidzor
   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Denna stuga i Halidzor ligger 0,8 km från Klocktorn och mindre än 5 km från Tsakutas kyrka och Djävulsbron. Tatevi Anapat ligger 4,8 km härifrån.

  Aspet Hämta priser
  Aspet

  Aspet

  18 Street, 24 House, Tatev, Syunik
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta pensionat i Tatev ligger mindre än 2 km från Sankta Minas kyrka och Tatev-klostret.

   Lara Hotel Hämta priser
   Lara Hotel

   Lara Hotel

   Kristaphori 21, Kristaphori 24, Goris, Syunik
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Goris ligger mindre än tre mil från Klocktorn, Tatevi Anapat och Tsakutas kyrka. Djävulsbron och Wings of Tatev ligger mindre än fyra mil härifrån.

    RubinHotel Hämta priser
    RubinHotel

    RubinHotel

    Mashtots 120/1, Goris, Syunik
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Goris ligger mindre än tre mil från Klocktorn, Tatevi Anapat och Tsakutas kyrka. Djävulsbron och Wings of Tatev ligger också mindre än fyra mil härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Halidzor


     Det är defintivt värt att besöka Halidzor, men om du inte kan hitta något boende och letar efter andra alternativ, kan denna närbelägna stad vara bra att ha i åtanke.

     • 3 hotell i Tatev

     Topphotell och andra boendealternativ i Halidzor


     Du kan enkelt hitta boende i Halidzor med MrJet, du kan söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din sökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna uppskattar detta boende i Halidzor och deras gratis frukost:

     • Harsnadzor Eco Resort

     Utforska Halidzor


     I Halidzor finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Halidzor med omnejd:

     • Klocktorn
     • Tsakutas kyrka
     • Djävulsbron
     • Tatevi Anapat
     • Wings of Tatev
     • Tatev-klostret
     • Tatevs utsiktsplats

     När passar det bäst att utforska Halidzor?


     Om du funderar på när det är bäst att besöka Halidzor, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Halidzor brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är april och mars, medan de torraste är augusti och juli.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 13°C under dagen och -7°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 99 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 107 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 33°C under dagen och 11°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 0 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 24°C under dagen och -5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 85 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Halidzor är 291 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma