Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
25 sep. - 27 sep.

Haiku-Pauwela hotell

Maui Coast Hotel 1 802 kr
Maui Coast Hotel

Maui Coast Hotel

2259 S Kihei Rd, Kihei, HI
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell med golfbana i Kihei ligger 2 km från Kamaole Beach Park och Wailea Beach. Keawakapu Beach och Maluaka Beach ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

  Maui Beach Hotel 1 433 kr
  Maui Beach Hotel

  Maui Beach Hotel

  170 Kaahumanu Avenue, Kahului, HI
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell vid stranden i centrala Kahului ligger en kvarts promenad från Queen Ka’ahumanu Center och Maui Arts and Cultural Center. Maui Nuis botaniska trädgårdar och West Maui Mountains ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

   Andaz Maui at Wailea Resort - a concept by Hyatt Hämta priser
   Andaz Maui at Wailea Resort - a concept by Hyatt

   Andaz Maui at Wailea Resort - a concept by Hyatt

   3550 Wailea Alanui Dr, Kihei, HI
     
    4.5 av 5.0 Stjärnor

    Denna resort vid stranden ligger bredvid en golfbana i Wailea, mindre än 2 km från Affärer vid Wailea och Keawakapu Beach . Wailea Beach och Kamaole Beach Park 3 ligger också 5 km härifrån.

    Residence Inn by Marriott Maui Wailea 3 216 kr
    Residence Inn by Marriott Maui Wailea

    Residence Inn by Marriott Maui Wailea

    75 Wailea Ike, Kihei, HI
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Wailea ligger 0,4 km från Affärer vid Wailea och mindre än 5 km från Wailea Beach och Keawakapu Beach . Kamaole Beach Park 3 ligger 4,1 km härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Haiku-Pauwela

     Om du bestämt att Haiku-Pauwela är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Haiku-Pauwela på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Haiku-Pauwela

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Haiku-Pauwela, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Haiku-Pauwela. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Haiku-Pauwela

     Väl framme i Haiku-Pauwela väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Haiku-Pauwela. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Haiku-Pauwela att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma