Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
31 jan. - 2 feb.
Nästa helg
7 feb. - 9 feb.

Haiku-Pauwela hotell

Maui Seaside Hotel 2 179 kr
Recension från 8 jan. 2014
Se information
 
Maui Seaside Hotel

Maui Seaside Hotel

100 W Kaahumanu Ave, Kahului, HI
   
  4,0 av 5
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Bra läge om man hyr bil och vill se hela Maui. Ligger nära flygplatsen (några km) men man hör inte flygplanen. Ligger precis vid havet med en sandstrand nedanför hotellet. Hotellet har egen parkering (5 dollar/natt) De har också en tvättstuga för gästerna. Frukost äter man i en närliggande ...

  Andaz Maui at Wailea Resort - a concept by Hyatt 4 808 kr
  Andaz Maui at Wailea Resort - a concept by Hyatt

  Andaz Maui at Wailea Resort - a concept by Hyatt

  3550 Wailea Alanui Dr, Kihei, HI
    
   4.5 av 5.0 Stjärnor

   Denna resort vid stranden ligger bredvid en golfbana i Wailea, mindre än 2 km från Ulua Beach och Keawakapu Beach . Wailea Beach och Kamaole Beach Park 3 ligger också 5 km härifrån.

   Maui Beach Hotel 2 256 kr
   Maui Beach Hotel

   Maui Beach Hotel

   170 Kaahumanu Avenue, Kahului, HI
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell vid stranden ligger centralt i Kahului, tio minuters promenad från Ho'aloha Park och Queen Ka’ahumanu Center. Maui Nuis botaniska trädgårdar och Maui Arts and Cultural Center ligger också 2 km härifrån.

    Wailea Beach Resort - Marriott, Maui 4 368 kr
    Wailea Beach Resort - Marriott, Maui

    Wailea Beach Resort - Marriott, Maui

    3700 Wailea Alanui Dr, Kihei, HI
      
     4.5 av 5.0 Stjärnor

     Denna familjevänliga resort vid vattnet i Kihei ligger mindre än 2 km från Affärer vid Wailea och Keawakapu Beach . Wailea Beach och Kamaole Beach Park 3 ligger också 5 km härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Haiku-Pauwela

     Om du bestämt att Haiku-Pauwela är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Haiku-Pauwela på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Haiku-Pauwela

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Haiku-Pauwela, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Haiku-Pauwela. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Haiku-Pauwela

     Väl framme i Haiku-Pauwela väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Haiku-Pauwela. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Haiku-Pauwela att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Nya recensioner av hotell i Haiku-Pauwela av resenärer som dig

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma