Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
21 feb. - 23 feb.
Nästa helg
28 feb. - 1 mars

Guyana hotell

Ramada Georgetown Princess Hotel 2 262 kr
Ramada Georgetown Princess Hotel

Ramada Georgetown Princess Hotel

   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Georgetown ligger 0,8 km från Providences stadion och mindre än en mil från St. Andrews' Kirk och Stabroek Market. Regeringsbyggnaden och Brickdams katedral ligger också mindre än en mil härifrån.

  Guyana Marriott Hotel Georgetown 1 996 kr
  Guyana Marriott Hotel Georgetown

  Guyana Marriott Hotel Georgetown

  Block Alpha, Battery Road, Kingston, Georgetown
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell vid stranden i Georgetown ligger nära Georgetown Lighthouse och Umana Yana. U.S. Embassy Georgetown och Nationalbiblioteket ligger också 2 km härifrån.

   Millenium Manor Hotel 663 kr
   Millenium Manor Hotel

   Millenium Manor Hotel

   43 Hadfield and Camp Street, Georgetown
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Georgetown ligger tio minuters promenad från Brickdams katedral och Regeringsbyggnaden. Georgetowns stadshus och S:t Georges anglikanska katedral ligger dessutom en kvarts promenad härifrån.

    Brandsville Hotel 1 037 kr
    Brandsville Hotel

    Brandsville Hotel

    88-90 Pike Street, Section M, Campbellville, Georgetown
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i nöjesdistriktet ligger mindre än 5 km från Bourda, Georgetowns botaniska trädgård och U.S. Embassy Georgetown. Guyanas universitet och Umana Yana ligger också 5 km härifrån.

     Topperbjudanden på budgethotell i Guyana

     Julian Guest House Hämta priser
     Julian Guest House

     Julian Guest House

     331 Cummings Street, Georgetown
       
      2.5 av 5.0 Stjärnor

      Detta pensionat i Georgetown ligger mindre än 2 km från Bourda, S:t Georges anglikanska katedral och Nationalbiblioteket. Brickdams katedral och Georgetowns botaniska trädgård ligger också 2 km härifrån.

      Karta

      Nyligen bokade Guyana hotell

      Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Guyana

      Om du bestämt att Guyana är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Guyana på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

      Planera resan till ditt hotell i Guyana

      MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Guyana, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Guyana. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

      Saker att göra nära ditt hotell i Guyana

      Väl framme i Guyana väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Guyana. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Guyana att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


      Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma