Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
25 sep. - 27 sep.

Gubeikou hotell

Gubei Water Town Vacation Apartment 5 035 kr
Gubei Water Town Vacation Apartment

Gubei Water Town Vacation Apartment

Rm 301, Unit 2, Bldg 2, Shaling, Simatai Vil, Gubeikou Town, Miyun Dist, Chengde, Chengde
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna lägenhet i Miyun ligger 13,8 km från Riyuedao torg och 14,3 km från Mountaintop Church. Miyun Reservoir och Wulingshan skogspark ligger också mindre än fyra mil härifrån.

  Laid-back Moments Inn - Gubei Water Town 646 kr
  Laid-back Moments Inn - Gubei Water Town

  Laid-back Moments Inn - Gubei Water Town

  Gubei Water Town, Longhu Changcheng Yuanzhu, Miyun, Beijing
    
   2.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta värdshus i Gubei Water Town ligger en kvarts promenad från Riyuedao torg och Mountaintop Church. Wulingshan skogspark och Miyun Reservoir ligger också mindre än tre mil härifrån.

   InNature Gubei Hotel 664 kr
   InNature Gubei Hotel

   InNature Gubei Hotel

   Shaling New Village 55-1, Miyun
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta pensionat i Miyun ligger 4,4 km från Riyuedao torg och 4,6 km från Mountaintop Church. Wulingshan skogspark ligger 46,6 km härifrån.

    Dhawa Jinshanling Hämta priser
    Dhawa Jinshanling

    Dhawa Jinshanling

    Jinshanling Great Wall Scenic Hub, Chengde
      
     5.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i lyxstil i ett historiskt område ligger 25,7 km från Riyuedao torg och mindre än fem mil från Mountaintop Church och Miyun Reservoir. Wulingshan skogspark ligger 47,1 km härifrån.

     Karta

     Utforska Gubeikou


     I Gubeikou finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Gubeikou med omnejd:

     • Riyuedao torg
     • Mountaintop Church
     • Miyun Reservoir
     • Wulingshan skogspark

     När du planerar din resa till Gubeikou kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Peking (PEK-Capital Intl.). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Gubeikou?


     Om du undrar när det är bäst att åka till Gubeikou, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Gubeikou brukar vara juni och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är juli och augusti, medan de torraste är januari och februari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och -10°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 0 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 130 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 10°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 447 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 23°C under dagen och -9°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 16 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Gubeikou ligger på 593 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma