Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Kolla hotellpriser i Gross Köris

Ikväll Ikväll 15 aug - 16 aug
Till helgen Till helgen 17 aug - 19 aug
Nästa helg Nästa helg 24 aug - 26 aug

Gross Köris hotell

Hotel Seeschloesschen Hämta priser
Hotel Seeschloesschen

Hotel Seeschloesschen

Berliner Strasse 41, Gross Koeris
   
  3.0 av 5.0

  Detta hotell ståtar med ett läge på landet och ligger ungefär fem mil från FEZ Berlin, Checkpoint Charlie Museum och Brandenburger Tor. Alexanderplatz och Galeries Lafayette ligger också mindre än fem mil härifrån. Gross Köris station ligger på 7 minuters gångavstånd.

  IntercityHotel Berlin-Brandenburg Airport 719 kr
  IntercityHotel Berlin-Brandenburg Airport

  IntercityHotel Berlin-Brandenburg Airport

  Am Seegraben 2, Schoenefeld
    
   0.0 av 5.0

   Detta hotell nära flygplatsen ligger mindre än två mil från FEZ Berlin, Checkpoint Charlie Museum och Huxley's Neue Welt. Treptower-parken och Badeschiff ligger också mindre än två mil härifrån. Schönefeld Airport S-Bahn ligger på 5 minuters gångavstånd och till Flughafen Berlin-Schönefeld station promenerar du på 5 minuter.

   Tropical Islands Resort 2,286 kr
   Tropical Islands Resort

   Tropical Islands Resort

   Tropical-Islands-Allee 1, Krausnick-Gross Wasserburg
     
    4.0 av 5.0

    Denna familjevänliga resort i Krausnick-Gross Wasserburg ligger 1,1 km från Tropical Islands Resort och 20 km från Museibyn Baruther Glashütte. Spreewelten Bad och Wildpark Johannismühle ligger också mindre än fyra mil härifrån.

    Best Western Premier Airporthotel Fontane BERlin 692 kr
    Best Western Premier Airporthotel Fontane BERlin

    Best Western Premier Airporthotel Fontane BERlin

    Jonas-Lie-Strasse 5-11, Blankenfelde-Mahlow
      
     4.5 av 5.0

     Detta hotell i lyxstil ligger nära flygplatsen, endast 9,1 km från Mariendorfs travbana och mindre än två mil från Event Center Tempelhof Airport och Potsdamer Platz. Mindre än tre mil härifrån hittar du dessutom Brandenburger Tor och Kaufhaus des Westens. Mahlow S-Bahn ligger på 21 minuters gångavstånd.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Gross Köris

     Om du bestämt att Gross Köris är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Gross Köris på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Gross Köris

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Gross Köris, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Gross Köris. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Gross Köris

     Väl framme i Gross Köris väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Gross Köris. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Gross Köris att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma