Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
5 juni - 7 juni
Nästa helg
12 juni - 14 juni

Greycliff hotell

Super 8 by Wyndham Big Timber 1 091 kr
Super 8 by Wyndham Big Timber

Super 8 by Wyndham Big Timber

20a Big Timber Loop, I-90 Hwy 10 West Exit # 367, Big Timber, MT
   
  2.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Big Timber ligger 4,8 km från Overland Golf Course och mindre än fem mil från Gallatin National Forest och Custer National Forest.

  Karta

  När passar det bäst att utforska Greycliff?


  Om du funderar på när det är bäst att resa till Greycliff, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Greycliff brukar vara juli och augusti, och de kallaste december och januari. De regnigaste månaderna är maj och juni, medan de torraste är januari och december.


  Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 10°C under dagen och -9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 46 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och -3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 174 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 96 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 18°C under dagen och -9°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 60 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Greycliff är 376 millimeter.

  Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma