Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
3 apr. - 5 apr.
Nästa helg
10 apr. - 12 apr.

Granarolo dell'Emilia hotell

Residence Alle Scuole Hämta priser
Residence Alle Scuole

Residence Alle Scuole

Via Scuole 3, Lovoleto, Granarolo dell'Emilia, BO
   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna familjevänliga lägenhet ligger i en förort, mindre än 15 km från Parco Nord Arena, Europauditorium-teatern och BolognaFiere utställningar. Mindre än tre mil härifrån hittar du dessutom FICO Eataly World och Unipol-arenan.

  Green Park Bologna Hotel & Congressi Hämta priser
  Green Park Bologna Hotel & Congressi

  Green Park Bologna Hotel & Congressi

  Via San Donato 3/3, Quarto Inferiore, Granarolo dell'Emilia, BO
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i affärskvarteren ligger 2,1 km från FICO Eataly World och mindre än en mil från BolognaFiere utställningar och Piazza Maggiore. Bolognas universitet och Sant'Orsola Malpighi sjukhus ligger också mindre än en mil härifrån.

   Depandance Green Park Hämta priser
   Depandance Green Park

   Depandance Green Park

   Via S. Donato, 3/3, Quarto Inferiore, Granarolo dell'Emilia
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Granarolo dell'Emilia ligger 2,2 km från FICO Eataly World och mindre än en mil från BolognaFiere utställningar och Piazza Maggiore. Bolognas universitet och Istituto Ortopedico Rizzoli ligger också mindre än en mil härifrån.

    Hotel Locanda I Portici Hämta priser
    Hotel Locanda I Portici

    Hotel Locanda I Portici

    Via Roma 79, Viadagola, Granarolo dell'Emilia, BO
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Granarolo dell'Emilia ligger mindre än en mil från Castel Maggiore stadshus, Montezemolo-parken och Le Piazze shoppingcenter. Tennisklubb och Centergross ligger också mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Utforska Granarolo dell'Emilia


     I Granarolo dell'Emilia finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Granarolo dell'Emilia med omnejd:

     • BolognaFiere utställningar
     • Bolognas nationalgalleri
     • Asinellitornet
     • Garisendatornet
     • Basilica Santo Stefano
     • Neptunus fontän
     • Basilica di San Petronio

     När du planerar resan till Granarolo dell'Emilia kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Bologna (BLQ-Guglielmo Marconi). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Granarolo dell'Emilia?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Granarolo dell'Emilia, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Granarolo dell'Emilia brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är oktober och maj, medan de torraste är augusti och juli.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 19°C under dagen och 0°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 174 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 178 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 33°C under dagen och 15°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 123 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 241 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Granarolo dell'Emilia ligger på 716 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma