Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
29 maj - 31 maj
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Goris hotell

Lara Hotel 403 kr
Lara Hotel

Lara Hotel

Kristaphori 21, Kristaphori 24, Goris, Syunik
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Goris ligger mindre än tre mil från Klocktorn, Tatevi Anapat och Tsakutas kyrka. Djävulsbron och Wings of Tatev ligger mindre än fyra mil härifrån.

  RubinHotel Hämta priser
  RubinHotel

  RubinHotel

  Mashtots 120/1, Goris, Syunik
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Goris ligger mindre än tre mil från Klocktorn, Tatevi Anapat och Tsakutas kyrka. Djävulsbron och Wings of Tatev ligger också mindre än fyra mil härifrån.

   Kirch Hotel & Restaurant 461 kr
   Kirch Hotel & Restaurant

   Kirch Hotel & Restaurant

   Qristapori 44, Goris, Syunik Province
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i centrala Goris ligger mindre än tre mil från Klocktorn, Tatevi Anapat och Tsakutas kyrka. Djävulsbron och Wings of Tatev ligger mindre än fyra mil härifrån.

    Aregak B&B - Hostel Hämta priser
    Aregak B&B - Hostel

    Aregak B&B - Hostel

    Getapnya St 4, Goris, Syunik Province
      
     2.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta vandrarhem i centrala Goris ligger mindre än tre mil från Klocktorn, Tatevi Anapat och Tsakutas kyrka. Djävulsbron och Wings of Tatev ligger också mindre än fyra mil härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Goris


     Du funderar alltså på att resa till Goris? Om du vill hitta ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att bo nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 9 hotell och andra boendealternativ i Goris.


     Topphotell och andra boendealternativ i Goris


     Det går lätt att hitta någonstans att bo i Goris med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna tycker om dessa hotell i Goris, och bland annat deras gratis frukost:

     • Yeghevnut Hotel
     • Christy Hotel

     Utforska Goris


     I Goris finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Goris med omnejd:

     • Klocktorn
     • Tsakutas kyrka
     • Djävulsbron
     • Tatevi Anapat
     • Wings of Tatev
     • Tatev-klostret
     • Sankta Minas kyrka

     När passar det bäst att utforska Goris?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Goris, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Goris brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är juni och juli, medan de torraste är februari och december.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och -8°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 4 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 33°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 12 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 34°C under dagen och 9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och -5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 5 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Goris ligger på 30 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma