Billiga hotell i Gori - 3 att välja från

Hotell

Kolla hotellpriser i Gori

Gori hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Gori
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Utforska Gori

I Gori finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Gori med omnejd:

  • Joseph Stalin-museet
  • Gori Fortress

När du planerar din resa till Gori kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Tbilisi (TBS-Tbilisi Intl.). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.

När passar det bäst att utforska Gori?

Om du undrar när det är bäst att resa till Gori, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Gori brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är maj och september, medan de torraste är oktober och januari.

Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 14°C under dagen och -1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 3 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 7 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 29°C under dagen och 11°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 21°C under dagen och 0°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 3 millimeter.
  • Den genomsnittliga nederbörden under året i Gori ligger på 19 millimeter.