Billiga hotell i Ghar al Milh - 73 att välja från

Hotell från 269 kr

Kolla hotellpriser i Ghar al Milh

Ghar al Milh hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Ghar al Milh
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

När passar det bäst att utforska Ghar al Milh?

Om du undrar när det är bäst att besöka Ghar al Milh, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Ghar al Milh brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari.

Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 19°C under dagen och 7°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 0 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 9°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 0 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 33°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 0 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 0 millimeter.
  • Den genomsnittliga nederbörden under året i Ghar al Milh ligger på 0 millimeter.