Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
30 okt. - 1 nov.
Nästa helg
6 nov. - 8 nov.

Gafsa hotell

Hotel Gafsa Palace Hämta priser
Hotel Gafsa Palace

Hotel Gafsa Palace

Route de Tunis Km 3, Gafsa
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell med spa ligger i Gafsa.

  Hotel Jugurtha Palace Hämta priser
  Hotel Jugurtha Palace

  Hotel Jugurtha Palace

  Sidi Ahmed Zarroug BP 10, Gafsa
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna resort ligger i Gafsa.

   Karta

   Topphotell och andra boendealternativ i Gafsa


   Du kan enkelt hitta någonstans att bo i Gafsa med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


   Gästerna brukar gilla detta hotell i Gafsa och i synnerhet poolen:

   • Hotel Gafsa Palace

   När passar det bäst att utforska Gafsa?


   Om du funderar på när det är bäst att resa till Gafsa, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Gafsa brukar vara juli och augusti, och de kallaste december och januari. De regnigaste månaderna är juni och januari, medan de torraste är september och juni.


   Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

   • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 22°C under dagen och 4°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 3 millimeter under denna period.
   • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 36°C under dagen och 10°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 3 millimeter.
   • Medeltemperaturerna under juli till september är 38°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 0 millimeter.
   • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 3 millimeter.
   • Den genomsnittliga nederbörden under året i Gafsa ligger på 9 millimeter.

   Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma