Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 apr. - 12 apr.
Nästa helg
17 apr. - 19 apr.

Funtana hotell

Maistra Resort Funtana All Inclusive Hämta priser
Maistra Resort Funtana All Inclusive

Maistra Resort Funtana All Inclusive

Valkanela 2, Funtana
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta boende på stranden i Funtana ligger 0,7 km från Dinopark Funtana och 4,1 km från Aquacolors Poreč. Vrsars hamn och Dusan Dzamonjas skulpturpark ligger också 5 km härifrån.

  Campsite Puntica Mobile Homes Mediteran Hämta priser
  Campsite Puntica Mobile Homes Mediteran

  Campsite Puntica Mobile Homes Mediteran

  Funtana, Funtana
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna semesterby i Funtana ligger 0,7 km från Dinopark Funtana och 3,4 km från Aquacolors Poreč. Dusan Dzamonjas skulpturpark och Vrsars hamn ligger också 5 km härifrån.

   House Coki Hämta priser
   House Coki

   House Coki

   Coki 34a, Funtana
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Denna lägenhet nära stranden ligger 1,1 km från Dinopark Funtana och 3,2 km från Aquacolors Poreč. Dusan Dzamonjas skulpturpark och Vrsars hamn ligger också 5 km härifrån.

    Victoria mobilehome Istra Premium Camp Hämta priser
    Victoria mobilehome Istra Premium Camp

    Victoria mobilehome Istra Premium Camp

    Grgeti 35, Funtana, Istrien
      
     2.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna camping nära stranden ligger 1 km från Dinopark Funtana och 3,6 km från Aquacolors Poreč. Dusan Dzamonjas skulpturpark och Vrsars hamn ligger också 5 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Funtana


     Du tänker alltså resa till Funtana? Om du vill ha ett boende i närheten av sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att bo nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 70 hotell och andra boendealternativ i Funtana.


     Topphotell och andra boendealternativ i Funtana


     Det går lätt att hitta någonstans att bo i Funtana med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din sökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna gillar detta hotell i Funtana och deras gratis frukost:

     • Maistra Resort Funtana All Inclusive

     Resenärerna brukar tycka om detta hotell i Funtana och bland annat poolen:

     • Maistra Resort Funtana All Inclusive

     Utforska Funtana


     I Funtana finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Funtana med omnejd:

     • Dinopark Funtana
     • Dusan Dzamonjas skulpturpark
     • Aquacolors Poreč
     • Vrsars hamn
     • Brulo-stranden
     • Porecs småbåtshamn
     • Church of Our Lady of the Angels

     När du planerar din resa till Funtana kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Pula (PUY). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Funtana?


     Om du undrar när det är bäst att besöka Funtana, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Funtana brukar vara augusti och juli, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är juli och maj, medan de torraste är februari och december.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 14°C under dagen och 2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 6 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 10 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 28°C under dagen och 15°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 10 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 21°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Funtana ligger på 34 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma