Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Franconia hotell

851 kr
Se information
Bokades senast för 7 timmar sen
Adina Apartment Hotel Nuremberg

Adina Apartment Hotel Nuremberg

Dr.-Kurt-Schumacher-Str. 1-7, Nuremberg
2 andra ser på detta boende just nu
4.0 av 5.0

Detta lägenhetshotell i Mitte ligger nära Straße der Menschenrechte och City-Point Nürnberg. Oper des Staatstheaters och Shopping area Kaiserstraße Nuremberg ligger dessutom tio minuter härifrån.

Se information
Bokades senast för 13 timmar sen
GHOTEL hotel & living Würzburg

GHOTEL hotel & living Würzburg

Schweinfurter Straße 3, Wuerzburg
1 andra ser på detta boende just nu
4.0 av 5.0

Detta hotell i centrala Würzburg ligger en kvarts promenad från St. Johannis och Würzburger Residenz. Würzburger Dom och Festung Marienberg ligger också 3 km härifrån.

698 kr
Se information
Bokades senast för 22 timmar sen
Best Western Hotel Wuerzburg Sued

Best Western Hotel Wuerzburg Sued

Mergentheimer Strasse 162-168, Wuerzburg
7 andra ser på detta boende just nu
3.5 av 5.0

Detta hotell i centrala Würzburg ligger 0,5 km från Sankt Georgs Apotheke och mindre än 5 km från Würzburger Dom och Würzburger Residenz. Festung Marienberg ligger 4,1 km härifrån.

Se information
Bokades senast för 10 timmar sen
Novotel Wuerzburg

Novotel Wuerzburg

Eichstrasse 2, Wuerzburg
6 andra ser på detta boende just nu
4.0 av 5.0

Detta hotell i Altstadt ligger tio minuters promenad från St. Johannis och Würzburger Residenz. Würzburger Dom och Festung Marienberg ligger också 3 km härifrån.

872 kr
Se information
Bokades senast för 7 timmar sen
NOVINA HOTEL Tillypark

NOVINA HOTEL Tillypark

Wallensteinstrasse 71, Nuremberg
4.5 av 5.0

Detta hotell i Weststadt ligger 1,8 km från Kinder & Jugendmuseum och mindre än 5 km från Justizpalastes der Nürnberg och Deutsche Bahn järnvägsmuseum. Germanisches Nationalmuseum och Sankt Lorenzkirche ligger också 5 km härifrån.

900 kr
Se information
Bokades senast för 1 dag sen
Hotel Rheingold

Hotel Rheingold

Austraße 2, Bayreuth
4.0 av 5.0

Detta hotell i Bayreuth ligger en kvarts promenad från Maisel's Brauereimuseum Bayreuth och Markgräfliches Opernhaus. Richard Wagner Museum och Bayreuth Festspielhaus ligger också 3 km härifrån.

615 kr
Se information
Bokades senast för 8 timmar sen
INVITE Hotel Nürnberg City

INVITE Hotel Nürnberg City

Landgrabenstr. 25, Nuremberg
1 andra ser på detta boende just nu
3.0 av 5.0

Detta hotell i Mitte ligger mindre än 2 km från Schauspielhaus Theater, Deutsche Bahn järnvägsmuseum och Germanisches Nationalmuseum. Sankt Lorenzkirche och Schöner Brunnen ligger också 3 km härifrån.

785 kr
Se information
Bokades senast för 10 timmar sen
Movenpick Hotel Nuernberg Airport

Movenpick Hotel Nuernberg Airport

Flughafenstrasse 100, Nuremberg
2 andra ser på detta boende just nu
4.5 av 5.0

Detta hotell med miljövänlig profil ligger i Nordstadt, mindre än 5 km från Nürnberger Burg, Albrecht-Dürers-Haus och Medeltida fängelsehålorna. Oper des Staatstheaters och Tiergarten Nürnberg ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

Karta

Nyligen bokade Franconia hotell

Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Franconia

Om du bestämt att Franconia är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Franconia på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

Planera resan till ditt hotell i Franconia

MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Franconia, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Franconia. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

Saker att göra nära ditt hotell i Franconia

Väl framme i Franconia väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Franconia. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Franconia att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


Senast recenserade i Franconia

Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma