Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
4 dec. - 6 dec.
Nästa helg
11 dec. - 13 dec.

Fournival hotell

Les Clefs de L Argilière 1 169 kr
Les Clefs de L Argilière

Les Clefs de L Argilière

1 lieu dit L Argilière, Fournival, france
   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta pensionat ligger på landet, mindre än 15 km från Hez-Froidmonts nationalskog, Hotel de Ville of Clermont och Kyrkan Saint Samson. Parc du Chatellier och Forêt de Chantilly ligger mindre än fyra mil härifrån.

  Mercure Chantilly Resort & Conventions Hämta priser
  Mercure Chantilly Resort & Conventions

  Mercure Chantilly Resort & Conventions

    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell med romantisk prägel ligger nära strandpromenaden, 1,4 km från Chantilly Golfklubb och mindre än 5 km från Apremont Golfklubb och Château de Chantilly. Mindre än 15 km härifrån hittar du Forêt de Chantilly och Castle Pontarme.

   Premiere Classe Creil - Villers Saint Paul 399 kr
   Premiere Classe Creil - Villers Saint Paul

   Premiere Classe Creil - Villers Saint Paul

   5 rue du Marais, Villers-Saint-Paul, Oise departement
     
    1.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell med golfbana i Villers-Saint-Paul ligger 4,3 km från Oise-Pays de France Regional Natural Park och mindre än en mil från Plaza Bowling och Apremont Golfklubb. Château de Chantilly och Potager des Princes ligger också mindre än 15 km härifrån. Villers-St-Paul station ligger inom 2 minuters gångavstånd, och till Les Près Roseaux Creil station promenerar du på 19 minuter.

    Auberge du Jeu de Paume Hämta priser
    Auberge du Jeu de Paume

    Auberge du Jeu de Paume

      
     5.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i lyxstil i ett historiskt område ligger en kvarts promenad från Oise-Pays de France Regional Natural Park och Château de Chantilly. Forêt de Chantilly och Potager des Princes ligger också fem minuter härifrån. Chantilly-Gouvieux station ligger på 24 minuters gångavstånd.

     Karta

     Utforska Fournival


     I Fournival finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Fournival med omnejd:

     • Parc du Chatellier
     • Kyrkan Saint Samson
     • Hotel de Ville of Clermont
     • Henri Heillous museum
     • Théâtre Antique de Vendeuil-Caply
     • Elispace
     • Galerie nationale de la Tapisserie

     När du planerar resan till Fournival kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Paris (BVA-Beauvais). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Fournival?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Fournival, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Fournival brukar vara juli och augusti, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är december och september, medan de torraste är april och mars.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 13°C under dagen och 0°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 5 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 23°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 5 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 24°C under dagen och 8°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 18°C under dagen och 0°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Fournival är 22 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma