Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
5 juni - 7 juni
Nästa helg
12 juni - 14 juni

Forcalquier hotell

La Bastide Saint Georges Hämta priser
La Bastide Saint Georges

La Bastide Saint Georges

   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell med spa i Forcalquier ligger 2,3 km från Citadelle de Forcalquier och mindre än 15 km från Golf de Niozelles och Haute-Provences observatorium. Les Vannades och Abbaye Notre-Dame de Ganagobie ligger också mindre än 25 km härifrån.

  la Bergerie de Beaudine Hämta priser
  la Bergerie de Beaudine

  la Bergerie de Beaudine

  Route de Limans, Forcalquier, Provence - Alpes - Côte d'Azur
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta pensionat i Forcalquier ligger 1,8 km från Citadelle de Forcalquier och mindre än 15 km från Golf de Niozelles och Haute-Provences observatorium. Abbaye Notre-Dame de Ganagobie och Tour du Mont d'Or ligger också mindre än 25 km härifrån.

   Les Restanques de Beaudine 3 337 kr
   Les Restanques de Beaudine

   Les Restanques de Beaudine

   Hotel La Bastide Saint Georges, Route de Banon, Forcalquier
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna villa med spa på landet ligger 2,5 km från Citadelle de Forcalquier och mindre än 15 km från Golf de Niozelles och Haute-Provences observatorium. Abbaye Notre-Dame de Ganagobie och Les Vannades ligger också mindre än 25 km härifrån.

    Les Ânes de Forcalquier Hämta priser
    Les Ânes de Forcalquier

    Les Ânes de Forcalquier

    Campagne Pouvarel, Forcalquier
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta familjevänliga bed & breakfast i Forcalquier ligger i en regionalpark, 3 km från Citadelle de Forcalquier och mindre än 15 km från Golf de Niozelles och Haute-Provences observatorium. Les Vannades och Tour du Mont d'Or ligger också mindre än två mil härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Forcalquier


     Du tänker alltså åka till Forcalquier? Om du vill ha ett boende i närheten av sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att hitta något nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 14 hotell och andra boendealternativ i Forcalquier.


     Topphotell och andra boendealternativ i Forcalquier


     Det är lätt att hitta boende i Forcalquier med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din sökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna gillar detta boende i Forcalquier och särskilt deras gratis frukost:

     • Les Ânes de Forcalquier

     Dessa hotell i Forcalquier får bra betyg av resenärerna, som brukar gilla deras pool:

     • La Campagne St Lazare
     • La Bastide Saint Georges
     • Hôtel Charembeau

     Utforska Forcalquier


     I Forcalquier finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Forcalquier med omnejd:

     • Citadelle de Forcalquier
     • Katedralen i Sisteron
     • Sisterons citadell
     • Abbaye Notre-Dame de Ganagobie
     • Tour du Mont d'Or
     • Notre-Dame de Romigier
     • Jean Giono-centret

     När passar det bäst att utforska Forcalquier?


     Om du undrar när det är bäst att besöka Forcalquier, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Forcalquier brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är augusti och oktober, medan de torraste är mars och juli.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och 2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 4 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 6 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 29°C under dagen och 12°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 22°C under dagen och 3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Forcalquier är 23 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma