Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
4 dec. - 6 dec.
Nästa helg
11 dec. - 13 dec.

Filicudi Porto hotell

Filicudi Apartments Hämta priser
Filicudi Apartments

Filicudi Apartments

Strada Comunale Liscio sns, Filicudi, ME
   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna lägenhet nära stranden ligger en kvarts promenad från Spiaggia del Porto och Filicudis hamn. Capo Graziano och Förhistoriska byn ligger också 2 km härifrån.

  Villa La Rosa Hämta priser
  Villa La Rosa

  Villa La Rosa

  Via Rosa, 24, Filicudi, ME
    
   1.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta townhouse nära stranden ligger tio minuters promenad från Spiaggia del Porto och Filicudis hamn. Capo Graziano och Pecorinis strand ligger också 2 km härifrån.

   Casa Falco della Regina Hämta priser
   Casa Falco della Regina

   Casa Falco della Regina

   Val di Chiesa SNC, Filicudi Porto, Filicudi
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna lägenhet nära stranden ligger mindre än 2 km från Pecorinis strand, Spiaggia del Porto och Filicudis hamn. Capo Graziano och Förhistoriska byn ligger också 3 km härifrån.

    Casa Artemisia Hämta priser
    Casa Artemisia

    Casa Artemisia

    Val di Chiesa, Filicudi Porto, Filicudi
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna lägenhet vid havet ligger mindre än 2 km från Pecorinis strand, Spiaggia del Porto och Filicudis hamn. Capo Graziano och Förhistoriska byn ligger också 3 km härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Filicudi Porto

     Om du bestämt att Filicudi Porto är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Filicudi Porto på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Filicudi Porto

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Filicudi Porto, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Filicudi Porto. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Filicudi Porto

     Väl framme i Filicudi Porto väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Filicudi Porto. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Filicudi Porto att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma