Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 juli - 12 juli
Nästa helg
17 juli - 19 juli

Europas arktis hotell

Comfort Hotel Umea City 739 kr
Recension från 3 nov. 2019
Se information
 
Comfort Hotel Umea City

Comfort Hotel Umea City

Storgatan 47 B, Umeå
   
  5,0 av 5
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Centralt läge i Umeå och en god frukost (buffé).

  Strand City Hotell 637 kr
  Strand City Hotell

  Strand City Hotell

  Nygatan 2B, Örnsköldsvik
    
   5,0
   av 5, från 1 recensioner
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell ligger mitt i Örnsköldsvik, tio minuters promenad från Höga kusten, Fjällräven center och Örnsköldsviks museum. Paradisbadet, vattenpark och Veckefjärdens Golf Club ligger dessutom 5 km härifrån. Örnsköldsvik centralstation ligger på 12 minuters gångavstånd och till Örnsköldsvik Norra station promenerar du på 23 minuter.

   Clarion Hotel Sense 894 kr
   Clarion Hotel Sense

   Clarion Hotel Sense

   Skeppsbrogatan 34 SE, Luleå
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i centrala Luleå ligger fem minuters promenad från Kulturens Hus och Isbanan. Luleå domkyrka och Gultzauuddens badplats ligger också 2 km härifrån. Luleå centralstation ligger på 8 minuters gångavstånd.

    Quality Hotel Lulea 789 kr
    Recension från 22 apr. 2018
    Se information
     
    Quality Hotel Lulea

    Quality Hotel Lulea

    Storgatan 17, Luleå
      
     5,0 av 5
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Bor alltid på detta hotell, utmärkt läge lugn atmosfär

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Europas arktis

     Om du bestämt att Europas arktis är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Europas arktis på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Europas arktis

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Europas arktis, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Europas arktis. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Europas arktis

     Väl framme i Europas arktis väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Europas arktis. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Europas arktis att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Nya recensioner av hotell i Europas arktis av resenärer som dig

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma