Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
14 aug. - 16 aug.
Nästa helg
21 aug. - 23 aug.

Eungella hotell

Broken River Mountain Resort 877 kr
Broken River Mountain Resort

Broken River Mountain Resort

524 Eungella Dam Road, Eungella, QLD
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna stuga vid floden ligger nära Eungella National Park och Broken River Platypus Viewing Area. Sky Window Lookout ligger 3,1 km härifrån.

  Karta

  Topphotell och andra boendealternativ i Eungella


  Det går lätt att hitta boende i Eungella med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


  Gästerna brukar gilla detta hotell i Eungella och framför allt poolen:

  • Broken River Mountain Resort

  Utforska Eungella


  I Eungella finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Eungella med omnejd:

  • Sky Window Lookout
  • Broken River Platypus Viewing Area
  • Eungella Dam
  • Finch Hatton Gorge

  När passar det bäst att utforska Eungella?


  Om du funderar på när det är bäst att åka till Eungella, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Eungella brukar vara januari och december, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är mars och februari, medan de torraste är september och augusti.


  Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 30°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 896 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 13°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 331 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 26°C under dagen och 13°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 93 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 18°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 327 millimeter.
  • Den genomsnittliga nederbörden under året i Eungella är 1647 millimeter.

  Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma