Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
24 jan. - 26 jan.
Nästa helg
31 jan. - 2 feb.

Erimi hotell

Club Aphrodite Erimi 456 kr
Club Aphrodite Erimi

Club Aphrodite Erimi

94 Gallias Street, Erimi Gardens, Erimi, Limassol
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta familjevänliga hotell i ett historiskt område i Erimi ligger mindre än 5 km från Cyperns vinmuseum, Kolossiborgen och Panagia Chrysopolitissas kyrka. Fasouri Watermania Waterpark och Kourionstranden ligger också mindre än en mil härifrån.

  Mediterranean Beach Hotel 988 kr
  Mediterranean Beach Hotel

  Mediterranean Beach Hotel

  71 Amathus Avenue, Agios Tychonas, Limassol
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell vid stranden ligger i anslutning till ett shoppingcenter i Limassol, mindre än 2 km från Castellas strand och Amathusstrand. Amathus ruiner och Sankta Annas kyrka ligger också 3 km härifrån.

   The Royal Apollonia 1 425 kr
   The Royal Apollonia

   The Royal Apollonia

   Georgiou A, Str Patamos Germasogias, Limassol
     
    5.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell vid stranden ligger i anslutning till ett shoppingcenter i Germasogeia, fem kilometer från Dasoudi Beach, Limassols zoo och Amathusstrand. Cyperns teknologiska universitet och Amathus ruiner ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

    Amathus Beach Hotel Limassol 1 868 kr
    Amathus Beach Hotel Limassol

    Amathus Beach Hotel Limassol

    75 Amathounta Avenue, Agios Tychon, Limassol
      
     5.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell på stranden i Limassol ligger mindre än 2 km från Amathus ruiner och Amathusstrand. Castellas strand och Sankta Annas kyrka ligger också 3 km härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Erimi


     Du kan enkelt hitta någonstans att bo i Erimi med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna brukar gilla detta hotell i Erimi och bland annat poolen:

     • Club Aphrodite Erimi

     Gäster som bor på detta hotell i Erimi brukar tycka om fitnesscentret:

     • Club Aphrodite Erimi

     Utforska Erimi


     Det avslappnade Erimi är känt för sina restauranger. Populära sevärdheter i Erimi med omnejd:

     • Cyperns vinmuseum
     • Kourions ruiner
     • Limassol fästning
     • Kolossiborgen
     • Panagia Chrysopolitissas kyrka
     • Curium-teatern
     • Kourionstranden

     När du förebereder din resa till Erimi kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Pafos (PFO-Paphos Intl.). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Erimi?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Erimi, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Erimi brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är januari och december, medan de torraste är september och april.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 20°C under dagen och 8°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 19 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 11°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 4 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 18°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 1 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 9°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 16 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Erimi ligger på 40 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma