Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
10 juli - 12 juli

Enrique Villanueva hotell

Kalachuchi Beach Resort Hämta priser
Kalachuchi Beach Resort

Kalachuchi Beach Resort

Kalachuchi Beach Resort, Bitaug, Enrique Villanueva, Suquijor
   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell ligger vid stranden i Enrique Villanueva, 4,7 km från Tulapos marinreservat, samt mindre än två mil från Karmelbergetkyrkan och Siquijor Butterfly Sanctuary. Paliton Beach och Lazis hamn ligger också mindre än tre mil härifrån.

  Coco Grove Beach Resort 1 052 kr
  Coco Grove Beach Resort

  Coco Grove Beach Resort

  Tubod, San Juan, Siquijor Island
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell vid stranden i San Juan ligger 1,5 km från Hambilica Firefly Hatchery And Sanctuary och mindre än en mil från Paliton Beach och Bulakaw skogsreservat. Lazis hamn och St Isidore de Labrador Church ligger också mindre än två mil härifrån.

   Bluewater Sumilon Island Resort Hämta priser
   Bluewater Sumilon Island Resort

   Bluewater Sumilon Island Resort

   Sumilon Island, Bancogon, Oslob, Cebu
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Denna resort på stranden i Oslob ligger nära Stranden på Sumilon Island och Sumilon Island . Sumilon Sand Bar och Hamnen på Sumilon Island ligger också fem minuter härifrån.

    White Villas Resort 537 kr
    White Villas Resort

    White Villas Resort

    Solangon Beach San Juan, San Juan
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell ligger på stranden, 1,8 km från Paliton Beach och 29,6 km från Tulapos marinreservat.

     Karta

     Hitta hotell i Enrique Villanueva


     Många vill besöka Enrique Villanueva, men om du tycker det är svårt att hitta boende och behöver andra alternativ, kan dessa närbelägna städer vara ett bra val.

     • 3 hotell i Larena
     • 2 hotell i Sandugan

     Utforska Enrique Villanueva


     I Enrique Villanueva finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Enrique Villanueva med omnejd:

     • Karmelbergetkyrkan
     • Tulapos marinreservat
     • San Isidro Labrador-kyrkan
     • Lazis hamn
     • Bulakaw skogsreservat
     • Paliton Beach

     När du förebereder din resa till Enrique Villanueva kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Dumaguete (DGT). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Enrique Villanueva?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Enrique Villanueva, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Enrique Villanueva brukar vara maj och april, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är juli och september, medan de torraste är februari och mars.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 32°C under dagen och 24°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 33°C under dagen och 25°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 11 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 32°C under dagen och 25°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 17 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 24°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 13 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Enrique Villanueva ligger på 50 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma