Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
27 nov. - 29 nov.

Elia Nikitis hotell

Acrotel Elea Beach Hämta priser
Acrotel Elea Beach

Acrotel Elea Beach

Elia Beach, Nikiti, Sithonia, Östra Makedonien och Thrakien
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell nära stranden ligger mindre än 5 km från Lagomandra Beach, Spathies Beach och Kalogria Beach. Koviou Beach ligger 4,7 km härifrån.

  Anthemus Sea Beach Hotel & Spa Hämta priser
  Anthemus Sea Beach Hotel & Spa

  Anthemus Sea Beach Hotel & Spa

  Akti Elia, Sithonia, Central Macedonia
    
   5.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell vid stranden i Sithonia ligger mindre än 5 km från Lagomandra Beach, Spathies Beach och Kalogria Beach. Castello beach ligger 4,9 km härifrån.

   Elia House a quiet seaside place Hämta priser
   Elia House a quiet seaside place

   Elia House a quiet seaside place

   Anonymous, Sithonia, Halkidiki
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Denna lägenhet vid stranden ligger i nöjesdistriktet i Sithonia, mindre än 5 km från Lagomandra Beach och Kalogria Beach. Agios Ioannis-stranden och Nikitis strand ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

    Casa Bloo Adults Only Hämta priser
    Casa Bloo Adults Only

    Casa Bloo Adults Only

    Elia Beach, Sithonia, Central Macedonia
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Sithonia ligger 0,7 km från Lagomandra Beach och mindre än 5 km från Castello beach och Spathies Beach. Kalogria Beach ligger 4,7 km härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Elia Nikitis

     Om du bestämt att Elia Nikitis är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Elia Nikitis på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Elia Nikitis

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Elia Nikitis, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Elia Nikitis. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Elia Nikitis

     Väl framme i Elia Nikitis väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Elia Nikitis. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Elia Nikitis att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma