Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
30 okt. - 1 nov.
Nästa helg
6 nov. - 8 nov.

Elba hotell

Hotel Le Acacie Hämta priser
Hotel Le Acacie

Hotel Le Acacie

Spiaggia di Neregno, Capoliveri, LI
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell med direkt tillgång till stranden ligger i en nationalpark i Capoliveri, nära Parque Nacional del Archipiélago Toscano och Naregno-stranden. Straccoligno-stranden och Ferrato ligger också 2 km härifrån.

  Marina Garden Hotel Hämta priser
  Marina Garden Hotel

  Marina Garden Hotel

  Viale cerboni 1, Marciana Marina, Provincia di Livorno
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta värdshus nära stranden ligger nära Parque Nacional del Archipiélago Toscano och Marciana Marinas strand. Spiaggia La Fenicia och La Crocetta ligger också en kvarts promenad härifrån.

   Grand Hotel Elba International Hämta priser
   Grand Hotel Elba International

   Grand Hotel Elba International

   Località Naregno, Capoliveri, LI
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell med direkt tillgång till stranden i Capoliveri ligger tio minuters promenad från Parque Nacional del Archipiélago Toscano och Naregno-stranden. Straccoligno-stranden och Ferrato ligger också 3 km härifrån.

    Hotel Desiree Hämta priser
    Hotel Desiree

    Hotel Desiree

    Loc. Spartaia, Procchio, Marciana, LI
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell vid stranden ligger i anslutning till flygplatsen i Marciana, tio minuters promenad från Parque Nacional del Archipiélago Toscano, La Paolina och Procchio-stranden. Re di Noce och La Crocetta ligger också 5 km härifrån.

     Topperbjudanden på budgethotell i Elba

     Hotel Rio Sul Mare Hämta priser
     Hotel Rio Sul Mare

     Hotel Rio Sul Mare

     Via Palestro 34, Rio, LI
       
      3.0 av 5.0 Stjärnor

      Detta familjevänliga hotell vid vattnet i Rio ligger nära Parque Nacional del Archipiélago Toscano, Rio Marinas strand och Spiaggia della Torre. Parco Minerario dell'Isola d'Elba och Elbas mineral- och gruvmuseum ligger också fem minuter härifrån.

      Topperbjudanden på lyxhotell i Elba

      Hotel Hermitage Hämta priser
      Hotel Hermitage

      Hotel Hermitage

      Via Biodola 1, Portoferraio, LI
        
       5.0 av 5.0 Stjärnor

       Detta hotell vid stranden i Portoferraio ligger nära Parque Nacional del Archipiélago Toscano och Biodola strand. Spiaggia di Scaglieri och Spiaggia di Forno ligger också en kvarts promenad härifrån.

       Hotel Villa Ottone Hämta priser
       Hotel Villa Ottone

       Hotel Villa Ottone

       Localita Ottone, 4, Portoferraio, LI
         
        5.0 av 5.0 Stjärnor

        Detta hotell ligger vid stranden i Portoferraio, 0,1 kilometer från Parque Nacional del Archipiélago Toscano, och mindre än tio kilometer från Parco Minerario dell'Isola d'Elba och Hamnen Portoferraio. Mindre än 15 km härifrån hittar du Capo Bianco-stranden och Laconastranden.

        Karta

        Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Elba

        Om du bestämt att Elba är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Elba på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

        Planera resan till ditt hotell i Elba

        MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Elba, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Elba. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

        Saker att göra nära ditt hotell i Elba

        Väl framme i Elba väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Elba. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Elba att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


        Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma