Billiga hotell i Dusjeti - 2048 att välja från

Hotell från 503 kr

Kolla hotellpriser i Dusjeti

Dusjeti hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Dusjeti
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Hitta hotell i Dusjeti

Det är defintivt värt att besöka Dusjeti, men om du inte hittar något boende och behöver andra alternativ, kan denna närbelägna stad vara en bra lösning.

  • 2 hotell i Bazaleti

När passar det bäst att utforska Dusjeti?

Om du undrar när det är bäst att besöka Dusjeti, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Dusjeti brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är maj och juni, medan de torraste är januari och oktober.

Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 14°C under dagen och -1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 3 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 7 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 29°C under dagen och 11°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 21°C under dagen och 0°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 3 millimeter.
  • Den genomsnittliga nederbörden under året i Dusjeti ligger på 19 millimeter.