Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
21 feb. - 23 feb.
Nästa helg
28 feb. - 1 mars

Dunlavin hotell

Tynte House 847 kr
Tynte House

Tynte House

Main Street, Dunlavin, Co. Wicklow
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna gård i Dunlavin ligger mindre än två mil från Russborough House, Wicklow Mountains nationalpark och Punchestown Racecourse. Off Road Driving Centre och Whitewater Shopping Centre ligger också mindre än två mil härifrån.

  Citywest Hotel 938 kr
  Citywest Hotel

  Citywest Hotel

    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta familjevänliga hotell i Saggart ligger i en förort, 3 km från Citywest och mindre än en mil från The Square Tallaght och Wicklow Mountains nationalpark. Phoenix Park och Guinness Storehouse ligger också mindre än 15 km härifrån. Saggart Station ligger på 10 minuters gångavstånd och till Fortunestown Station promenerar du på 22 minuter.

   Osprey Hotel 1 216 kr
   Osprey Hotel

   Osprey Hotel

   Devoy Quarter, Naas, Kildare
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta familjevänliga hotell i en förort i Naas ligger mindre än 3 km från Naas Racecourse och Craddockstown Golf Club. Off Road Driving Centre ligger 3,3 km härifrån.

    The K Club 1 765 kr
    The K Club

    The K Club

    Straffan, Straffan, Kildare
      
     5.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta familjevänliga hotell i Straffan ligger nära flygplatsen, 2,2 km från Straffan Butterfly Farm och mindre än en mil från Bodenstown Golf Club och Castlewarden Golf Club. Carton House Golf Club och Newcastle Golf Centre ligger också mindre än 15 km härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Dunlavin


     Det går lätt att hitta boende i Dunlavin med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din sökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna uppskattar detta boende i Dunlavin och särskilt deras gratis frukost:

     • Tynte House

     Utforska Dunlavin


     I Dunlavin finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Dunlavin med omnejd:

     • Russborough House
     • Punchestown Racecourse
     • Whitewater Shopping Centre
     • Curragh Racecourse
     • Irish National Stud
     • Craddockstown Golf Club
     • Lugnaquilla

     När du planerar resan till Dunlavin kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Dublin (DUB). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Dunlavin?


     Om du funderar på när det är bäst att besöka Dunlavin, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Dunlavin brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är augusti och december, medan de torraste är april och juli.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 11°C under dagen och 3°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 7 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 19°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 5 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 20°C under dagen och 9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 15°C under dagen och 3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Dunlavin är 27 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma