Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 apr. - 12 apr.
Nästa helg
17 apr. - 19 apr.

Dovrefjell hotell

Quality Hotel Skifer 1 144 kr
Quality Hotel Skifer

Quality Hotel Skifer

O. Skasliens vei 9, Oppdal
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell med spa i centrala Oppdal ligger mindre än 2 km från Oppdals troll och Oppdalsmuseet. Dovrefjell-Sunndalsfjella nationalpark och Oppdals kyrka ligger också 5 km härifrån. Oppdal station ligger bara 4 minuter härifrån till fots.

  Dovregubbens Hall 951 kr
  Dovregubbens Hall

  Dovregubbens Hall

  Trondheimsvegen 2100, Dovre, Oppland
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell ligger vid flodpromenaden, mindre än 5 km från Falketind, Dovrefjell-Sunndalsfjella nationalpark och Fokstumyra naturreservat. Mindre än 25 km härifrån hittar du dessutom Viewpoint Snøhetta och Dombås Skiheise.

   Oppdal Turisthotell Hämta priser
   Oppdal Turisthotell

   Oppdal Turisthotell

   Turistvegen 31, Oppdal
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Oppdal ligger 15 minuters promenad från Oppdals troll och Oppdalsmuseet. Dovrefjell-Sunndalsfjella nationalpark och Oppdals kyrka ligger också 5 km härifrån. Oppdal station ligger bara 4 minuter härifrån till fots.

    Driva Hytter 625 kr
    Driva Hytter

    Driva Hytter

    Dovrevegen 871, Oppdal
      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Denna stuga i Oppdal ligger 2,4 km från Dovrefjell-Sunndalsfjella nationalpark och 3,8 km från Mågålaupet . Oppdals troll och Oppdalsmuseet ligger också mindre än en mil härifrån.

     Topperbjudanden på budgethotell i Dovrefjell

     Dombås Motell Hämta priser
     Dombås Motell

     Dombås Motell

     Romsdalsveien 6, Dombas, Dovre
       
      2.0 av 5.0 Stjärnor

      Denna lägenhet i ett historiskt område ligger 1,7 km från Dombås Skiheise och mindre än en mil från Fokstumyra naturreservat och Dovrefjell-Sunndalsfjella nationalpark. Falketind och Rondane nationalpark ligger också mindre än 25 km härifrån. Dovre Dombas station ligger på 18 minuters gångavstånd.

      Karta

      Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Dovrefjell

      Om du bestämt att Dovrefjell är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Dovrefjell på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

      Planera resan till ditt hotell i Dovrefjell

      MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Dovrefjell, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Dovrefjell. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

      Saker att göra nära ditt hotell i Dovrefjell

      Väl framme i Dovrefjell väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Dovrefjell. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Dovrefjell att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


      Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma