Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
18 sep. - 20 sep.

Dongzhuangzi hotell

Hyatt Regency Beijing Shiyuan 1 905 kr
Hyatt Regency Beijing Shiyuan

Hyatt Regency Beijing Shiyuan

No. 1, Fu Kang South Road, Yanqing, Beijing
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i ett historiskt område ligger mindre än två mil från Badalings skidort, Kinesiska muren och Badalings viltpark. Beijing Great Wall National Park och Badaling Wildlife World ligger också mindre än två mil härifrån.

  Beijing Marriott Hotel Changping 1 291 kr
  Beijing Marriott Hotel Changping

  Beijing Marriott Hotel Changping

  29 Nan Kou Rd Cheng Nan St, Changping, Beijing
    
   4.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta familjevänliga hotell i Changping ligger vid strandpromenaden, 3,7 km från Minggravarna och mindre än en mil från Minggravsdammen och Mangshans nationalpark. Beijing International Golf Club och Juyongguan ligger också mindre än 15 km härifrån.

   The Great Wall Courtyard Hostel Hämta priser
   The Great Wall Courtyard Hostel

   The Great Wall Courtyard Hostel

   No.26 Village Road,Badaling Town, Yanqing
     
    1.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta vandrarhem i Yanqing ligger 1,3 km från Badalings viltpark och 4,1 km från Kinesiska muren. Beijing Great Wall National Park och Badaling Wildlife World ligger också 2 km härifrån.

    Crowne Plaza Huailai 896 kr
    Crowne Plaza Huailai

    Crowne Plaza Huailai

    Conj. of Grape Avenue and Changjiang Ave, Zhangjiakou, Hebei
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Zhangjiakou ligger mindre än 15 km från Badalings skidort, Badalings viltpark och Beijing Great Wall National Park. Badaling Wildlife World och The Great Wall Museum of China ligger också mindre än 15 km härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Dongzhuangzi

     Om du bestämt att Dongzhuangzi är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Dongzhuangzi på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Dongzhuangzi

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Dongzhuangzi, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Dongzhuangzi. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Dongzhuangzi

     Väl framme i Dongzhuangzi väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Dongzhuangzi. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Dongzhuangzi att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma