Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
21 feb. - 23 feb.
Nästa helg
28 feb. - 1 mars

Dogankoy hotell

Classic Hotel 894 kr
Classic Hotel

Classic Hotel

94 Rigenis Street, Nikosia
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i centrala Nikosia ligger mindre än 2 km från Venetianska muren och Famagusta stadsport (stadsport, kulturcenter). Solomou-torget och Nicosia teatern ligger också fem minuter härifrån.

  Hilton Nicosia 1 946 kr
  Hilton Nicosia

  Hilton Nicosia

  1 Achaion Street, 2413, Egkomi, Nicosia
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta familjevänliga hotell i Egkomi ligger i en nationalpark, mindre än 3 km från European University Cyprus och Cyprus International State Fair. Cyperns museum (arkeologiskt museum) och Solomou-torget ligger dessutom 5 km härifrån.

   The Landmark Nicosia 1 962 kr
   The Landmark Nicosia

   The Landmark Nicosia

   98 Archbishop Makarios III Avenue, Nikosia
     
    5.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta familjevänliga hotell i Nikosia ligger i affärskvarteren, mindre än 2 km från Cyperns universitet och Venetianska muren. Famagusta stadsport (stadsport, kulturcenter) och Solomou-torget ligger endast 3 km härifrån.

    Cleopatra Hotel 995 kr
    Cleopatra Hotel

    Cleopatra Hotel

    Florinis 8, Nikosia
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i centrala Nikosia ligger mindre än 2 km från Venetianska muren och Famagusta stadsport (stadsport, kulturcenter). Eleftheria-torget och Cyperns bibliotek ligger också tio minuter härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Dogankoy


     Många vill besöka Dogankoy, men om du tycker det är svårt att hitta boende och letar efter andra alternativ, kan dessa städer i närheten vara ett bra val.

     • 7 hotell i Ozankoy
     • 4 hotell i Bellapais
     • 43 hotell i Kyrenia

     Topphotell och andra boendealternativ i Dogankoy


     Det går lätt att hitta boende i Dogankoy med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gäster som bor på detta hotell i Dogankoy brukar tycka om gymmet:

     • Mosquito Beach Club

     Utforska Dogankoy


     I Dogankoy finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Dogankoy med omnejd:

     • Cyperns museum
     • Diana Beach
     • Loukia och Michael Zampelas konstmuseum
     • Frederick University
     • NiMac
     • Famagusta stadsport
     • Nicosia teatern

     När passar det bäst att utforska Dogankoy?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Dogankoy, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Dogankoy brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är januari och november, medan de torraste är september och juni.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 21°C under dagen och 6°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 33°C under dagen och 9°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 3 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 35°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 0 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Dogankoy är 20 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma