Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
24 jan. - 26 jan.
Nästa helg
31 jan. - 2 feb.

Djugun hotell

Kimberley Travellers Lodge - Hostel Hämta priser
Kimberley Travellers Lodge - Hostel

Kimberley Travellers Lodge - Hostel

9 Bagot Street, Djugun, WA
   
  2.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta vandrarhem i Djugun ligger tio minuters promenad från Courthouse Markets, Sun Pictures och Johnny Chi Lane. Pearl Luggers Museum och Matso's Brewery ligger också en kvarts promenad härifrån.

  Ochre Moon B&B Hämta priser
  Ochre Moon B&B

  Ochre Moon B&B

  13 Godwit Crescent, Djugun, WA
    
   4.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta bed and breakfast i lyxstil i Djugun ligger mindre än 5 km från Cable Beach, Sun Pictures och Courthouse Markets. Johnny Chi Lane och Pearl Luggers Museum ligger också 5 km härifrån.

   Oaks Broome 860 kr
   Oaks Broome

   Oaks Broome

   99 Robinson Street, Broome, WA
     
    4.5 av 5.0 Stjärnor

    Denna lägenhet i lyxstil nära flygplatsen ligger tio minuters promenad från Broome Historical Society Museum, Bedford Memorial Park och McDaniel's Lookout. Town Beach och Roebuck Bay ligger också tio minuter härifrån.

    Oaks Cable Beach Sanctuary 1 027 kr
    Oaks Cable Beach Sanctuary

    Oaks Cable Beach Sanctuary

    11 Oryx Road, Cable Beach, WA
      
     4.5 av 5.0 Stjärnor

     Denna lägenhet i lyxstil nära stranden ligger 4,8 km från Sun Pictures och 4,9 km från Courthouse Markets. Willie Creek Pearl Farm ligger 36,5 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Djugun


     Det är definitivt värt att besöka Djugun, men om du inte kan hitta boende och behöver andra alternativ, kan dessa städer i närheten vara bra att ha i åtanke.

     • 11 hotell i Broome
     • 21 hotell i Cable Beach

     Topphotell och andra boendealternativ i Djugun


     Du kan enkelt hitta någonstans att bo i Djugun med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna tycker om detta hotell i Djugun och nämner ofta deras gratis frukost:

     • Ochre Moon B&B

     Gästerna brukar tycka om detta hotell i Djugun och i synnerhet poolen:

     • Ochre Moon B&B

     Utforska Djugun


     I Djugun finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Djugun med omnejd:

     • Sun Pictures
     • Johnny Chi Lane
     • Courthouse Markets
     • Pearl Luggers Museum
     • Matso's Brewery
     • Bedford Memorial Park
     • Broome Historical Society Museum

     När du förebereder din resa till Djugun kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Broome, WA (BME-Broome Intl.). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Djugun?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Djugun, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Djugun brukar vara april och mars, och de kallaste juli och augusti. De regnigaste månaderna är februari och januari, medan de torraste är augusti och september.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 34°C under dagen och 24°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 415 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 34°C under dagen och 15°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 62 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 32°C under dagen och 14°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 0 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 34°C under dagen och 20°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 47 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Djugun ligger på 524 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma