Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
3 apr. - 5 apr.
Nästa helg
10 apr. - 12 apr.

Darchan hotell

Khuvsgul Lake Hotel Hämta priser
Khuvsgul Lake Hotel

Khuvsgul Lake Hotel

City Tower, Chinggis Khaan Square 5, Ulaanbaatar
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Centrala Ulan Bator ligger tio minuters promenad från Central Tower, Utrikesministeriet och Sükhbaatars torg. Hälsoministeriet och Regeringspalatset ligger också tio minuter härifrån.

  Shangri La Ulaanbaatar 2 420 kr
  Shangri La Ulaanbaatar

  Shangri La Ulaanbaatar

  19 Olympic Street, Sukhbaatar District - 1, Ulaanbaatar
    
   5.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i lyxstil i Centrala Ulan Bator ligger fem minuters promenad från Japans ambassad och Hälsoministeriet. Choijin Lama-klostret och Utrikesministeriet ligger också tio minuter härifrån.

   Ramada by Wyndham Ulaanbaatar Citycenter 498 kr
   Ramada by Wyndham Ulaanbaatar Citycenter

   Ramada by Wyndham Ulaanbaatar Citycenter

   Bayangol District, 17th Khoroo, Gandan Peace Avenue 35/1, Ulaanbaatar
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell med spa i Centrala Ulan Bator ligger 15 minuters promenad från Hunting Museum, Gandantegchinlens kloster och Bodhisattva Avalokitesvaras tempel. Gyllene templet och Zanabazars museum för de sköna konsterna ligger också 2 km härifrån. Ulaanbaatar station ligger på 17 minuters gångavstånd.

    The Corporate Hotel Central 890 kr
    The Corporate Hotel Central

    The Corporate Hotel Central

    9-2 Chinggis Avenue, Sukhbaatar District-1, Ulaanbaatar, Ulaanbaatar
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Centrala Ulan Bator ligger tio minuters promenad från National Academic Theatre of Opera and Ballet of Mongolia, Choijin Lama-klostret och Sükhbaatars torg. Japans ambassad och Hälsoministeriet ligger också tio minuter härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Darchan

     Om du bestämt att Darchan är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Darchan på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Darchan

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Darchan, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Darchan. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Darchan

     Väl framme i Darchan väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Darchan. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Darchan att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma