Billiga hotell i Dar es Salaam - 318 att välja från

Hotell från 656 kr

Kolla hotellpriser i Dar es Salaam

Dar es Salaam hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Dar es Salaam
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Topperbjudanden på budgethotell i Dar es Salaam

Topperbjudanden på lyxhotell i Dar es Salaam

Dar es Salaam - Oslipad storstad & vackra stränder

Trots att den inte längre är Tanzanias huvudstad på pappret, är det fortfarande landets ekonomiskt viktigaste och största stad. Dar es Salaam har Östafrikas näst största hamn och landets största befolkning samt är hem till Tanzanias börs, varför man kan ställa sig frågande till varför titeln “huvudstad” gavs till Dodoma år 1973. Tanzania erbjuder helt klart några av de mest häpnadsväckande naturupplevelserna i världen och tusentals turister anländer varje år för att ta del av dem. Det är lätt hänt att Dar es Salaam och dess livliga kultur glöms bort i skuggan av Kilimanjaro och drömmen om Zanzibar. Flera lyxiga hotell i Dar es Salaam ligger belägna precis utanför stadens gränser, där de kritvita vackra stränderna tar över och bjuder på magiska soluppgångar.

Någonstans i Dar es Salaam är det alltid en intressant marknad igång. Att gå upp tidigt och besöka stadens fiskmarknad är en bra morgonaktivitet och ger dig också chansen att själv dyka in i Tanzanias goda utbud av fisk och annan havsmat. Kariakoo-marknaden är för dig som vill känna på rejäl puls och gillar att pruta. Här kan du hitta allt från grönsaker och vackra produkter tillverkade för hand till elektronikprylar.

En stad med många ansikten

Dar es Salaam har en väldigt blandad befolkning som tillsammans har skapat en internationell och rik kultur. Utöver afrikanska och arabiska influenser, kan du också hitta spår av tysk och asiatisk kultur. Överallt på stadens gator kan man stanna till för en traditionell barbecue, tillagad på landets speciella sätt. Eftersom en stor del av befolkningen härstammar från Indien kan man hitta indiska restauranger med utsökt mat på nästan varje gata. Zanaki Street ett bra utgångsläge vid middagstid. Vill du hitta ett hostel eller ett billigt hotell i Dar es Salaam kan denna gata även då vara ett bra ställe att börja på. Är du sugen på att lära känna kulturen, så är det första du bör göra att dricka en kaffe från ett av de mobila caféer som kommer i form av en jäktande försäljare. Kanske inte det mest avslappnade och hygieniska valet, men det är en del av Dar es Salaam’s charm På Mr.Jet kan själv undersöka vad som passar dig bäst och boka ett hotell Dar es Salaam.