Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
24 jan. - 26 jan.
Nästa helg
31 jan. - 2 feb.

Dampier Peninsula hotell

Kooljaman Hämta priser
Kooljaman

Kooljaman

1 Cape Leveque Road, Dampier Peninsula, WA
   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell ligger vid stranden i Dampier Peninsula, 0,4 km från Cape Leveque, samt mindre än två mil från Swan Island och One Arm Point.

  Cygnet Bay Pearls Hämta priser
  Cygnet Bay Pearls

  Cygnet Bay Pearls

  Cape Leveque Road, Dampier Peninsula, WA
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Cygnet Bay Pearls är en gård med direkt tillgång till stranden i Dampier Peninsula och ligger 9,9 km från One Arm Point samt mindre än två mil från Swan Island och Cape Leveque.

   Spinifex Hotel Hämta priser
   Spinifex Hotel

   Spinifex Hotel

   6 Clarendon Street, Derby, WA
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta motell i centrala Derby ligger mindre än 3 km från Derbys turistbyrå, Derby Jetty och Norval Gallery. Derby Golf Course och Derby Race Course ligger också 5 km härifrån.

    Derby Lodge Hämta priser
    Derby Lodge

    Derby Lodge

    15-19 Clarendon Street, Derby, WA
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta motell ligger på the Strip, 0,4 km från Derbys turistbyrå och mindre än 5 km från Derby Jetty och Derby Golf Course. Derby Race Course och Boab Prison Tree ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Dampier Peninsula


     Du kan enkelt hitta någonstans att bo i Dampier Peninsula med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna uppskattar detta hotell i Dampier Peninsula och nämner ofta deras gratis frukost:

     • Cygnet Bay Pearls

     Gästerna brukar gilla detta hotell i Dampier Peninsula och i synnerhet poolen:

     • Cygnet Bay Pearls

     Utforska Dampier Peninsula


     I Dampier Peninsula finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Dampier Peninsula med omnejd:

     • One Arm Point
     • Cape Leveque
     • Swan Island

     När passar det bäst att utforska Dampier Peninsula?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Dampier Peninsula, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Dampier Peninsula brukar vara november och oktober, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är februari och mars, medan de torraste är juni och november.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 35°C under dagen och 24°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 14 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 35°C under dagen och 15°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 3 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 35°C under dagen och 14°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 0 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 36°C under dagen och 21°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 3 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Dampier Peninsula ligger på 20 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma