Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
31 jan. - 2 feb.
Nästa helg
7 feb. - 9 feb.

Dajianchang hotell

InterContinental Tianjin Yujiapu Hotel & Residences 1 196 kr
InterContinental Tianjin Yujiapu Hotel & Residences

InterContinental Tianjin Yujiapu Hotel & Residences

No. 3360, Xinhua Road, Binhai New Area, Tianjin, Tianjin
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Beichen Qu ligger mindre än 25 km från Gammal kulturgata, Tianjins öga och Wanghailou-kyrkan. Happy Valley Tianjin och Gu Wen Hua Jie ligger också mindre än 25 km härifrån.

  Holiday Inn Tianjin Wuqing 770 kr
  Holiday Inn Tianjin Wuqing

  Holiday Inn Tianjin Wuqing

  NO.231 Quanshui Road, Tianjin
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Tianjin ligger mindre än tre mil från Gammal kulturgata, Tianjins öga och Gu Wen Hua Jie. Wanghailou-kyrkan och Trumtornet ligger också mindre än fyra mil härifrån. Tianjin Wuqing station ligger på 12 minuters gångavstånd.

   Richview Hotel Tianjin Hämta priser
   Richview Hotel Tianjin

   Richview Hotel Tianjin

   No. 1260, ChenChang Road, Beichen District, Tianjin, Tianjin
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Beichen Qu ligger mindre än 15 km från Gammal kulturgata, Gu Wen Hua Jie och Tianjins öga. Trumtornet och Wanghailou-kyrkan ligger också mindre än 15 km härifrån. Xihengdi station ligger på 12 minuters gångavstånd och till Liuyuan station promenerar du på 18 minuter.

    Jinjiang Inn Tianjin Wuqing Development Zone 209 kr
    Jinjiang Inn Tianjin Wuqing Development Zone

    Jinjiang Inn Tianjin Wuqing Development Zone

    No.10-1 Jucai Road, Wuqing District, Tianjin
      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Tianjin ligger mindre än fyra mil från Tianjins öga, Gu Wen Hua Jie och Trumtornet. Gammal kulturgata och Wanghailou-kyrkan ligger också mindre än fyra mil härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Dajianchang

     Om du bestämt att Dajianchang är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Dajianchang på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Dajianchang

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Dajianchang, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Dajianchang. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Dajianchang

     Väl framme i Dajianchang väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Dajianchang. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Dajianchang att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma