Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 apr. - 12 apr.

Cunnamulla hotell

Hotel Cunnamulla Hämta priser
Hotel Cunnamulla

Hotel Cunnamulla

24 Jane St, Cunnamulla, QLD
   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta värdshus på landet ligger nära Cunnamulla Fella Centre (museum och turistinformation) och Minnesmärke över kriget. Ooralea Racecourse (hästkapplöpningsbana) ligger 2,2 km härifrån.

  Billabong Hotel Motel Hämta priser
  Billabong Hotel Motel

  Billabong Hotel Motel

  5 Murray Street, Cunnamulla, QLD
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta motell i Cunnamulla ligger en kvarts promenad från Minnesmärke över kriget, Cunnamulla Fella Centre (museum och turistinformation) och Ooralea Racecourse (hästkapplöpningsbana).

   Club Boutique Hotel Cunnamulla Hämta priser
   Club Boutique Hotel Cunnamulla

   Club Boutique Hotel Cunnamulla

   15 Louise Street, Cunnamulla, QLD
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Cunnamulla ligger nära Cunnamulla Fella Centre (museum och turistinformation) och Minnesmärke över kriget. Ooralea Racecourse (hästkapplöpningsbana) ligger 2,4 km härifrån.

    Warrego Hotel Motel Cunnamulla Hämta priser
    Warrego Hotel Motel Cunnamulla

    Warrego Hotel Motel Cunnamulla

    9 Louise Street, Cunnamulla, QLD
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta motell i Cunnamulla ligger nära Cunnamulla Fella Centre (museum och turistinformation) och Minnesmärke över kriget. Ooralea Racecourse (hästkapplöpningsbana) ligger 2,5 km härifrån.

     Karta

     Utforska Cunnamulla


     I Cunnamulla finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Cunnamulla med omnejd:

     • Ooralea Racecourse
     • Minnesmärke över kriget
     • Cunnamulla Fella Centre

     När passar det bäst att utforska Cunnamulla?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Cunnamulla, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Cunnamulla brukar vara december och januari, och de kallaste juli och augusti. De regnigaste månaderna är februari och november, medan de torraste är augusti och april.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 36°C under dagen och 16°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 135 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 77 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 27°C under dagen och 5°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 63 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 36°C under dagen och 13°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 116 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Cunnamulla ligger på 391 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma