Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Billiga hotell i Cuité - 3 att välja från

Hotell från 476 kr

Kolla hotellpriser i Cuité

Cuité hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Cuité
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

När passar det bäst att utforska Cuité?

Om du undrar när det är bäst att resa till Cuité, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Cuité brukar vara februari och mars, och de kallaste juli och augusti. De regnigaste månaderna är mars och april, medan de torraste är oktober och september.

Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 28°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 12 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 19°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 14 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 27°C under dagen och 19°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 20°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Cuité ligger på 42 millimeter.