Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
5 juni - 7 juni
Nästa helg
12 juni - 14 juni

Cortes hotell

Henann Resort Alona Beach 1 094 kr
Henann Resort Alona Beach

Henann Resort Alona Beach

Alona Beach, Tawala, Panglao, Bohol
   
  5.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna resort på stranden i Panglao ligger 1,1 km från Alona Beach och 2,1 km från Danao Beach. Dumaluans strand och Vita stranden ligger också mindre än en mil härifrån.

  The Bellevue Resort Hämta priser
  The Bellevue Resort

  The Bellevue Resort

  Barangay Doljo, Panglao, Bohol
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna resort vid stranden i Panglao ligger 0,1 km från Doljo Beach och 4,7 km från Momos strand. Alona Beach och Danao Beach ligger också mindre än en mil härifrån.

   North Zen Villas Hämta priser
   North Zen Villas

   North Zen Villas

   Brgy. Doljo Panglao Island, Panglao
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell med spa nära stranden ligger 0,2 km från Doljo Beach och 4,3 km från Momos strand. Alona Beach och Danao Beach ligger också mindre än en mil härifrån.

    Bohol Sea Resort Hämta priser
    Bohol Sea Resort

    Bohol Sea Resort

    Danao Beach, Panglao, Bohol
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna resort vid stranden i Danao ligger 0,3 km från Danao Beach och 1,8 km från Alona Beach. Dumaluans strand och Doljo Beach ligger också mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Utforska Cortes


     I Cortes finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Cortes med omnejd:

     • Kawasan Falls
     • Mag-Asos vattenfall
     • Tagbilaran Wharf
     • Al Nino swimmingpool
     • Bohol National Museum
     • San Jose-katedralen
     • Baclayon Church

     När du förebereder din resa till Cortes kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Tagbilaran (TAG). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Cortes?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Cortes, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Cortes brukar vara maj och april, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är juli och september, medan de torraste är maj och januari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 32°C under dagen och 24°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 33°C under dagen och 25°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 11 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 32°C under dagen och 25°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 17 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 24°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 13 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Cortes ligger på 50 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma