Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
27 nov. - 29 nov.
Nästa helg
4 dec. - 6 dec.

Coromandel Forest Park hotell

Grand Mercure Puka Park Resort 1 538 kr
Grand Mercure Puka Park Resort

Grand Mercure Puka Park Resort

42 Mount Avenue, Pauanui Beach, Pauanui
   
  4.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i lyxstil i bergen ligger 0,8 km från Pauanui Beach och 5 km från Pauanui Tairua Trail . Whangamata Beach och Hot Water Beach ligger mindre än fem mil härifrån.

  Coastal Motor Lodge 1 129 kr
  Coastal Motor Lodge

  Coastal Motor Lodge

  608 Tararu, South Highway 25, Thames
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta motell med miljövänlig profil ligger i ett historiskt område, mindre än 3 km från Thames Historical Museum, Goldfields Shopping Centre och Thames War Memorial Civic Centre. The Pinnacles ligger 23 km härifrån.

   Hot Water Beach TOP 10 Holiday Park 548 kr
   Hot Water Beach TOP 10 Holiday Park

   Hot Water Beach TOP 10 Holiday Park

   790 Hot Water Beach Road, Waikato, Hot Water Beach
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna semesterby ligger på stranden, endast 0,4 km från Hot Water Beach och mindre än en mil från Hahei Beach och Cathedral Cove . Mindre än två mil härifrån hittar du dessutom Mercury Bay och Cooks Beach .

    Southpacific Motel and Conference Centre Hämta priser
    Southpacific Motel and Conference Centre

    Southpacific Motel and Conference Centre

    Cnr Port Rd & Mayfair Ave, Whangamata
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta motell med golfbana i Whangamata ligger mindre än 2 km från Whangamata Beach , Williamson Park och Whangamata Marina. Whenuakura Island ligger 2,1 km härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Coromandel Forest Park

     Om du bestämt att Coromandel Forest Park är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Coromandel Forest Park på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Coromandel Forest Park

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Coromandel Forest Park, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Coromandel Forest Park. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Coromandel Forest Park

     Väl framme i Coromandel Forest Park väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Coromandel Forest Park. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Coromandel Forest Park att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma