Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
17 juli - 19 juli

Corinaldo hotell

Palazzo Meraviglia - Albergo Diffuso Hämta priser
Palazzo Meraviglia - Albergo Diffuso

Palazzo Meraviglia - Albergo Diffuso

Via del Corso 64, Corinaldo, AN
   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta pensionat i ett historiskt område ligger nära Angolo Piazza Il Terreno-torget, St. Maria Goretti-kyrkan och Santa Maria Gorettis församlingskyrka. La Piaggia-trappan och Madonna del Piano-kyrkan ligger också 3 km härifrån.

  Al Casolare 780 kr
  Al Casolare

  Al Casolare

  Via Corinaldese 6, Corinaldo
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta värdshus i Corinaldo ligger mindre än 3 km från La Piaggia-trappan, St. Maria Goretti-kyrkan och Santa Maria Gorettis församlingskyrka. Angolo Piazza Il Terreno-torget och Madonna del Piano-kyrkan ligger också 5 km härifrån.

   Hotel I Tigli Corinaldo Albergo Diffuso Hämta priser
   Hotel I Tigli Corinaldo Albergo Diffuso

   Hotel I Tigli Corinaldo Albergo Diffuso

   Via Del Teatro 31, Corinaldo
     
    2.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Corinaldo ligger nära Santa Maria Gorettis församlingskyrka, Angolo Piazza Il Terreno-torget och St. Maria Goretti-kyrkan. La Piaggia-trappan och Madonna del Piano-kyrkan ligger också 3 km härifrån.

    Hotel Ristorante Cantina Langelina Hämta priser
    Hotel Ristorante Cantina Langelina

    Hotel Ristorante Cantina Langelina

    53 Via delle Ville, 60013 corinaldo, Corinaldo
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna gård vid stranden i Corinaldo ligger mindre än 3 km från La Piaggia-trappan, St. Maria Goretti-kyrkan och Santa Maria Gorettis församlingskyrka. Angolo Piazza Il Terreno-torget ligger 2,9 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Corinaldo


     Du funderar alltså på att semestra i Corinaldo? Om du vill hitta ett boende som ligger nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att bo nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 12 hotell och andra boendealternativ i Corinaldo.


     Topphotell och andra boendealternativ i Corinaldo


     Det är lätt att hitta någonstans att bo i Corinaldo med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna tycker om detta hotell i Corinaldo och deras gratis frukost:

     • Hotel I Tigli Corinaldo Albergo Diffuso

     Gästerna brukar tycka om detta hotell i Corinaldo och bland annat poolen:

     • Casa DI Giacinta 12 + 3 Sovplatser, Villa med Privat Pool i Exklusiv Användning!

     Gäster som bor på detta hotell i Corinaldo brukar gilla gymmet:

     • Casa DI Giacinta 12 + 3 Sovplatser, Villa med Privat Pool i Exklusiv Användning!

     Utforska Corinaldo


     I Corinaldo finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Corinaldo med omnejd:

     • St. Maria Goretti-kyrkan
     • Angolo Piazza Il Terreno-torget
     • La Piaggia-trappan
     • Madonna del Piano-kyrkan
     • San Pellegrino kyrka
     • Brugnetto-kyrkan
     • Santuario della Madonna della Rosa

     När du förebereder din resa till Corinaldo kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Ancona (AOI-Falconara). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Corinaldo?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Corinaldo, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Corinaldo brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är maj och april, medan de torraste är januari och februari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och 4°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 7 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 10°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 10 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 29°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 23°C under dagen och 6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Corinaldo ligger på 35 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma