Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
14 aug. - 16 aug.
Nästa helg
21 aug. - 23 aug.

Corella hotell

Henann Resort Alona Beach 656 kr
Henann Resort Alona Beach

Henann Resort Alona Beach

Alona Beach, Tawala, Panglao, Bohol
   
  5.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna resort på stranden i Panglao ligger 1,1 km från Alona Beach och 2,1 km från Danao Beach. Dumaluans strand och Vita stranden ligger också mindre än en mil härifrån.

  The Bellevue Resort Hämta priser
  The Bellevue Resort

  The Bellevue Resort

  Barangay Doljo, Panglao, Bohol
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna resort vid stranden i Panglao ligger 0,1 km från Doljo Beach och 4,7 km från Momos strand. Alona Beach och Danao Beach ligger också mindre än en mil härifrån.

   Bohol Tropics Resort Hämta priser
   Bohol Tropics Resort

   Bohol Tropics Resort

   Graham Avenue, Tagbilaran, Bohol
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna resort vid stranden i Cogon ligger en kvarts promenad från Tagbilaran Wharf och Lite Port Center. Bohol National Museum och San Jose-katedralen ligger också 3 km härifrån.

    South Palms Resort Panglao Hämta priser
    South Palms Resort Panglao

    South Palms Resort Panglao

    Brgy. Bolod, Panglao, Bohol
      
     4.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell på stranden i Panglao ligger 2,2 km från Dumaluans strand och 4,7 km från Alona Beach. Vita stranden ligger 2,7 km härifrån.

     Karta

     Utforska Corella


     I Corella finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Corella med omnejd:

     • Baclayon Church
     • Alburquerques kyrka och kloster
     • Al Nino swimmingpool
     • Kawasan Falls
     • Bohol National Museum
     • San Jose-katedralen
     • Tagbilaran Wharf

     När du förebereder din resa till Corella kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Tagbilaran (TAG). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Corella?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Corella, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Corella brukar vara maj och april, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är september och juli, medan de torraste är april och maj.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 32°C under dagen och 24°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 33°C under dagen och 25°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 11 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 32°C under dagen och 25°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 17 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 24°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 13 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Corella ligger på 50 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma